Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gigi Becali a rezolvat primul transfer al iernii. Fotbalistul de naţională care semnează cu FCSB

EXCLUSIV | Gigi Becali a rezolvat primul transfer al iernii. Fotbalistul de naţională care semnează cu FCSB

FCSB

Comentarii

FCSB rezolvat deja prima mutare a iernii. Vicecampioana îl va transfera pe portarul echipei Astra Giurgiu, Plamen Iliev, fotbalist care are nouă selecţii la prima reprezentativă a Bulgariei.

Goalkeeper-ul bulgar va intra în ultimele şase luni de contract cu formaţia giurgiuveană, în iarnă, şi este decis să semneze cu FCSB, care are mare nevoie de dublură pe postul de portar.

Pe lângă Cristian Bălgrădean, obişnuitul titular, din lotul vicecampioanei mai fac parte doi tineri portari. Este vorba despre Andrei Vlad, în vârstă de 19 ani, şi Răzvan Ducan (17 ani). Cel din urmă nu a apucat încă să debuteze, în timp ce Andrei Vlad a avut prestaţii ezitante ori de câte ori i s-a acordat şansa de a apăra. Astfel, oficialii vicecampioanei nu vor să mai rişte cu portarul venit de la Craiova şi îl doresc pe Iliev.

FCSB are concurenţă pentru Iliev

De portarul bulgar mai este interesată şi Levski Sofia, ultima echipă pentru care Iliev a apărat înainte de a ajunge în România. 119 meciuri a strâns Iliev în tricoul lui Levski, între 2011 şi 2015.

În vârstă de 26 de ani, Plamen Iliev apără în Liga 1 din vara anului 2015, atunci când a fost transferat de FC Botoşani după despărţirea de Levski. După un an şi jumătate, timp în care a adunat 48 de meciuri, portarul bulgar a semnat cu Astra Giurgiu, acolo unde a continuat prestaţiile solide din tricoul echipei moldave.

Iliev este cel de-al nouălea jucător transferat pe axa Astra - FCSB. De-a lungul timpului, la FCSB au mai ajuns Gabriel Enache, Fernando Boldrin, William De Amorim, Denis Alibec, Filipe Teixeira, Constantin Budescu, Junior Morais şi Alexandru Stan. Lor li se adaugă şi Valerică Găman, care a jucat însă la Kayserispor înainte de a ajunge la gruparea "roş-albastră".

9 selecţii are Iliev la naţionala Bulgariei

94 de meciuri are Plamen Iliev în Liga 1

850.000 de euro este cota lui Iliev, potrivit Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: ilievfcsbbecali 

viewscnt
Articole similare