Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gigi Becali a vrut să organizeze petrecerea pentru aniversarea câştigării Cupei Campionilor. Ce răspuns a primit

EXCLUSIV | Gigi Becali a vrut să organizeze petrecerea pentru aniversarea câştigării Cupei Campionilor. Ce răspuns a primit

Special

Comentarii

Gigi Becali a încercat în trecut să organizeze petrecerea de 7 mai, când Steaua aniversează câştigarea Cupei Campionilor Europeni, dar Duckadam spune că i-a transmis că nu este o idee foarte bună. De asemenea, eroul de la Sevilla n-a fost de acord şi cu implicarea Armatei.

În plin conflict între FCSB şi Steaua, Helmuth Duckadam a dezvăluit că Gigi Becali a încercat în trecut să finanţeze petrecerile în care ”roş-albaştrii” aniversau câştiga Cupei Campionilor Europeni. Duckadam spune însă că n-a fost de acord nici cu implicarea patronului FCSB, dar nici cu cea a Armatei. 
”N-am fost niciodată de acord ca Armata să organizeze, chiar şi domnul Becali a avut ideea să organizeze şi i-am zis că nu e o idee grozavă. Noi trebuie să o organizăm, pentru că o facem pentru noi, nu o facem nici pentru Armată, nici pentru domnul Becali, pentru nimeni. E o săbătoare a noastră”, a declarat Duckadam pentru Telekom Sport.
În ultimii ani, cei care au contribuit la câştigarea trofeului Cupei Campionilor s-au strâns la Cheile Grădiştei, petrecerea fiind organizată de un om de afaceri din zonă.

Şi-a pierdut entuziasmul generaţia din '86? Duckadam: ”Parcă e un dezinteres”

Pe 7 mai, Steaua va aniversa 34 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni, după celebra finală cu FC Barcelona. Însă, din cauza pandemiei, nu va exista vreun eveniment deosebit. În plus, Duckadam spune că foştii săi colegi şi-au mai pierdut din entuziasm când vine vorba despre aniversarea celebrei finale. Preşedintele de imagine al FCSB-ului speră însă că anul viitor va creşte din nou interesul, deoarece vor sărbători 35 de ani de la finala cu FC Barcelona. 
”De uitat nu se va uita, chiar dacă nu ne-am mai întâlnit în ultima perioadă sau într-un cerc restrâns, nu ca atunci când am sărbătorit 30 de ani când am fost foartem ulţi, lumea nu uită, dar e păcat că am ajuns în această situaţie. Parcă e şi un dezinteres din partea tuturor, chiar şi a mea. Sper ca lucrurile să revină cât de cât la normal şi la anul, când se împlinesc 35 de ani, să facem acest eveniment la nivelul la care merită”, a mai spud Duckadam pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: duckadam 

viewscnt
Articole similare