Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gigi Becali anunţă investiţii masive: "O să băgăm foarte mulţi bani". De ce nu a renunţat la FCSB: "Dacă nu aveam asta, renunţam. O dădeam cadou"

EXCLUSIV | Gigi Becali anunţă investiţii masive: "O să băgăm foarte mulţi bani". De ce nu a renunţat la FCSB: "Dacă nu aveam asta, renunţam. O dădeam cadou"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, susţine că va face câteva investiţii importante în viitor şi că "pentru noi, coronavirusul înseamnă bunăstare peste un an". Inclusiv situaţia de la vicecampioana României îi dă speranţe că poate face profit.

"La fotbal, banii vor creşte, nu vor scădea preţurile, vor creşte preţurile. O să băgăm foarte mulţi bani în investiţii. Când circulă banii, toată lumea câştigă bani. Banul circulă, trece pe la mine, pe la tine şi pe la ultimul măturător. O să creştem şi noi economic şi o să vină lumea la stadioane, că au bunăstare. Pentru noi, coronavirusul înseamnă bunăstare peste un an.

Bineînţeles că e foarte greu. Normal că e foarte greu. La mine e alta situaţia, dar oamenii au dreptate ei. La mine situaţia este că eu sunt angrenat într-o afacere în care eu am cumpărat şi am depozitele pline de marfă. Eu susţin depozitele, adică eu am jucători de vânzare. Eu, dacă nu aveam acum jucători de vânzare, la revedere, renunţam. Ia luaţi-o, mă, care vreţi. O dădeam cadou (n.r. - FCSB)", a declarat Gigi Becali pentru Telekom Sport. 

Deşi autorităţile prevăd restartul campionatului la jumătatea lunii iunie, Gigi Becali e convins că se poate juca fotbal în România chiar şi mai devreme. Pe locul 2 în play-off, la patru puncte de prima poziţie, FCSB va juca în etapa a treia chiar împotriva liderului CFR Cluj.

„La început, acum, nu e chiar normalitate, pentru că fotbalul trebuie să se joace cu spectatori, de aceea sunt făcute stadioanele. Nu e normalitate. Numai că la început aşa trebuie să fie. Dacă se întâmplă să fie mai multe cazuri, e posibil, că s-a spus că virusul acesta trăim cu el. E posibil să vină mai multe cazuri, dar acum suntem pregătiţi. De acum încolo nu mai avem nevoie de urgenţă. Gata! De acum încolo, cine se îmbolnăveşte hai la spital cu el, cine moare la cimitir şi cine trăieşte mănâncă şi îşi trăieşte viaţa, joacă fotbal, lucrează.

Părerea mea e că pe maxim 5 iunie ar trebui să înceapă meciurile. Avem trei săptămâni de pregătire, cu ce s-au mai pregătit că sunt profesionişti, părerea mea e că ne ajunge”, a declarat Gigi Becali pentru Telekom Sport.

 

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare