Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gigi Becali, atac dur la Edi Iordănescu: ”Mi se pare o problemă tupeistă, vezi de treaba ta”

EXCLUSIV | Gigi Becali, atac dur la Edi Iordănescu: ”Mi se pare o problemă tupeistă, vezi de treaba ta”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali l-a atacat dur pe Edi Iordănescu după ce antrenorul lui CFR Cluj a declarat că patronul FCSB ”vrea să-l arbitreze la televizor” şi că ”nu poate controla arbitrajul”.

Imediat după meciul cu Universitatea Craiova, încheiat 0-0, Edi Iordănescu s-a plâns de arbitraj, dar nu numai. Antrenorul lui CFR Cluj s-a arătat deranjat de faptul că Gigi Becali susţine după fiecare etapă că ”feroviarii” sunt avantajaţi de arbitraje.

Într-o declaraţie pentru Telekom Sport, Gigi Becali îl atacă dur pe Edi Iordănescu. Patronul FCSB susţine în continuare că CFR Cluj este avantajată de arbitraje şi s-a arătat deranajt de faptul că Edi Iordănescu neagă acest lucru.

Gigi Becali îl atacă dur pe Edi Iordănescu: ”El e antrenor, să nu mai comenteze ce fac patronii”

Patronul FCSB încă n-a trecut peste derby-ul cu CFR Cluj, din turul sezonului regular, partidă pierdută de FCSB cu 2-0. Atunci, Gigi Becali s-a plâns de mai multe greşeli împotriva echipei sale. Omul de afaceri din Pipera susţine că FCSB ar fi trebuit să aibă cel puţin 6 puncte avans faţă de CFR Cluj, dacă n-ar fi existat greşeli de arbitraj.

În plus, Gigi Becali susţine că Edi Iordănescu n-ar trebuie să-şi dea cu părerea despre activitatea patronilor, ci doar despre cea a antrenorilor şi jucătorilor:

”A fost un meci unde nu mă pricep eu la fotbal bine, că aşa a zis Edi şi dacă nu mă pricep eu bine, aşa nu mă pricep la fotbal, dar îmi convine rezultatul. Mai vreau să-i transmit lui Edi ceva. El e antrenor, să-şi vadă de treaba lui, să nu mai comenteze ce fac patronii şi să nu mai propună el. Că ne propune el nouă, nenea Edi, să nu mai vorbim despre arbitraj, nimeni.

Măi nenea Ieedi (n.r. Edi), vezi de treaba ta, antrenează echipa şi lasă filozofia, nenea Iedi (n.r. i-a greşit intenţionat numele). La fotbal nu mă pricep, dar la arbitraj ştie toată lumea că, dacă pune mâna Camora şi apără Camora mingea cu mâna, este 11 metri.

După inventează un 11 metri şi ştie toată lumea că Edi trebuia 6 puncte la noi, în plus, şi Edi avea 7 puncte în minus. Nu un punct, că a zis că a recuperat Edi. N-a recuperat nimic Edi de când a venit. Este vorba despre 6 puncte dus şi întors, pe care le-au furat şi încă un 7 puncte. Nu mai punem încă 2 puncte care le-a dat cadou arbitrul celălalt. 

Nu mă pricep la fotbal, dar dacă vine unu în careu şi îţi dă şi îţi rupe piciorul, ştiu că e 11 metri. Atunci să schimbe Edi regula, dacă îi dă şi îi rupe unul piciorul lui Tănase, nu este 11 metri, Edi.

Mi se pare o problemă tupiestă, vezi de treaba ta, antrenează echipa că eşti antrenor. Ce te bagi tu ce facem noi, conducătorii şi patronii? Eu n-am treabă cu el, am treabă dacă joc cu Edi, este Edi antrenor la CFR, eu am treabă cu CFR şi dacă pune Camora mâna pe ea (n.r. pe minge), eu zic că e 11 metri”, a comentat Gigi Becali pentru Telekom Sport.

Cum l-a enervat Edi Iordănescu pe Gigi Becali

La finalul derby-ului cu Craiova, Edi Iordănescu s-a arătat nemulţumit de arbitraj, însă şi de comentariile făcute de Gigi Becali la adresa echipei sale:

”Din păcate, văd ce presiune artificială se creează asupra noastră, văd patroni şi conducători care comentează despre noi, în speţă domnul Becali, pe care-l respect, dar vrea să ne arbitreze de la televizor. Am înţeles, se pricepe la latura tehnico-tactică, dar nu poate stăpâni şi arbitrajul. Nu există un meci al CFR-ului la care să nu comenteze şi să critice arbitrii”, a spus Edi Iordănescu.

CFR Cluj şi FCSB se întâlnesc şi în această săptămână, în Supercupa României, joi, de la 19:00, live pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare