Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Gigi Becali dă TUNUL pe care l-a aşteptat mereu. Anunţul momentului în Liga 1. Discuţii confirmate pentru un star de la FSCB. ”Va juca la un nivel superior”

EXCLUSIV Gigi Becali dă TUNUL pe care l-a aşteptat mereu. Anunţul momentului în Liga 1. Discuţii confirmate pentru un star de la FSCB. ”Va juca la un nivel superior”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali este gata să dea marele tun. FCSB îl poate vinde pe Florin Tănase la un club mare din Europa. A confirmat-o directorul sportiv, Narcis Răducan, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Florin Tănase poate pleca de la FCSB. Decarul roş-albaştrilor este unul dintre preferaţii lui Gigi Becali şi, prin urmare, unul dintre cei mai preţuiţi jucători din lotul echipei lui Bogdan Vintilă.

Într-un interviu acordat în exclusivitate Telekom Sport, Narcis Răducan, directorul sportiv al FCSB a confirmat că Tănase este unul dintre jucătorii care pot pleca de la FCSB încă din iarnă.

FCSB l-ar putea pierde pe Florin Tănase. Cât cere Gigi Becali pentru el

Răducan a vorbit la superlativ despre felul în care Tănase se pregăteşte şi a subliniat importanţa discuţiilor dintre antrenori şi jucători: ”Noi vorbim cu toţi, mai mult vorbeşte antrenorul dar şi eu am uneori discuţii cu ei, unii dintre ei îmi cer sfaturi şi de fiecare dată mergem pe un ton constructiv, că aşa este normal. Atâta timp cât jucătorii dau totul la antrenamente, e uşor să construieşti un plan de redresare atunci când lucrurile nu funcţionează. Adică mai ales la jucătorii de atac, pe lângă angajament şi motivaţie trebuie să vină şi reuşitele. Dacă pentru un jucător defensiv e un pic mai uşor, că dacă ţi-ai făcut treaba, alergi bine, stai bine în teren şi dau mai departe mingea, e relativ mai simplu dar jucătorii de atac trebuie să aibă reuşite, mai ales când concurenţa este foarte mare” a explicat Narcis Răducan, în interviul acordat colegului nostru Alexandru Rădulescu.

”Sunt 25 de jucători în lot şi în condiţiile astea tu trebuie să punctezi etapă de etapă. Ori dai gol, ori dai pasă de gol, ori faci ceva. Unii dintre ei nu reuşesc acest lucru şi intră într-un anumit impas. Atunci este momentul când trebuie într-adevăr discutat cu ei, sunt experimente pe care le-am trăit şi eu, şi ceilalţi colegi de staff, nu uita că există un Ovidiu Petre acolo, Bogdan Vintilă a jucat la nivel foarte bun.  Eu am ajuns la concluzia că în carieră trebuie să apară şi astfel de perioade. Când totul merge ceas este bine în plan imediat. Dar eu cred că un caracter de mare campion trebuie construit şi pe asemenea momente, o accidentare, o perioadă în care nu marchezi. Ajutat mai mult sau mai puţin el va trebui să depăşească acest lucru şi atâta timp cât el are participare, pentru că efectiv nu vorbim de un jucător care nu e disciplinat, care are probleme extrasportive. Nu, e vorba despre un jucător care se pregăteşte exemplar dar care nu are reuşitele din trecut” a mai adăugat Răducan.

Florin Tănase este unul dintre fotbaliştii cei mai bine cotaţi din lotul FCSB-ului, iar transferul său în străinătate a fost des vehiculat de presa din România. Narcis Răducan confirmă discuţiile pentru Tănase şi anunţă că decarul poate într-adevăr părăsi gruparea roş-albastră în iarnă pentru o ofertă bună de la un club superior: ”Aici putem pune şi faptul că a jucat pe mai multe poziţii, poate a avut oferte la un moment dat şi nu a plecat, se cuantifică mai multe cauze. Cert este că el trebuie să depăşeasă momentul şi să ajungă acolo unde îi este locul, adică în echipa naţională şi probabil la un nivel superior ca şi club” a mai spus Narcis Răducan.

Florin Tănase (24 de ani) joacă la FCSB din 2016. Are în total 128 de meciuri pentru vicecampioana României şi 32 de goluri. Tănase a avut oferte din zona Golfului pe care le-a refuzat, dar şi alte oferte din Europa pe care clubul le-a refuzat. În acest moment, Tănase este cotat la 2.8 milioane de euro, dar Gigi Becali vrea să obţină bani mulţi pe el. Decarul FCSB-ului este preţuit de patronul său la cel puţin 6 milioane de euro.

Afla mai multe despre: gigi becalinarcis răducanflorin tănase 

viewscnt
Articole similare