Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gigi Becali i-a "suflat" jucătorul lui Dică. Dezvăluirea făcută de fostul antrenor al FCSB: "Chiar vorbisem cu el!"

EXCLUSIV | Gigi Becali i-a "suflat" jucătorul lui Dică. Dezvăluirea făcută de fostul antrenor al FCSB: "Chiar vorbisem cu el!"

FCSB

Comentarii

FCSB a anunţat astăzi transferul lui Florentin Matei, fotbalist care a jucat în ultima vreme pentru Astra Giurgiu şi Ittihad Kalba. Nicolae Dică a dezvăluit în exclusivitate pentru Telekom Sport detalii mai puţin ştiute despre situaţia lui Florentin Matei.

Nicolae Dică a mărturisit în exclusivitate pentru Telekom Sport că şi el l-a dorit pe Florentin Matei la FCSB încă din vară.

Fostul antrenor al roş-albaştrilor a explicat motivele pentru care transferul nu s-a putut realiza şi a dezvăluit că ar fi fost tentat să-l achizitioneze şi la viitoarea sa echipă, mai ales că Matei era liber de contract: ”Vorbisem cu el din vară. Chiar am avut o discuţie pe tema asta în vară, când el a terminat contractul cu Astra, dar el a ales să plece în Arabia. Şi a căzut transferul. L-au adus acuma.... Chiar mă gândeam, dacă voi reuşi să ajung la o echipă acum, în această perioadă, chiar mă gândeam la el să îl aduc” a dezvăluit Nicolae Dică.

Fostul antrenor de la FCSB l-a şi caracterizat pe Florentin Matei, noul transfer al fostei sale echipe: ”Este un jucător interesant pentru Steaua. Dar ştiţi cum este, la Steaua presiunea este foarte mare , rezultatele sunt aşteptate rapid, trebuie să ai evoluţii foarte bune şi acum va depinde doar de el dacă va şi reuşi să se integreze” a spus Dică pentru Telekom Sport.

Florentin Matei, în vârstă de 25 de ani, a mai evoluat la Steaua, Unirea Urziceni, Cesena U19, Volyn Lutsk, Rijeka, Astra Giurgiu şi Ittihad Kalba.

Afla mai multe despre: nicolae dicăfcsbflorentin matei 

viewscnt
Articole similare