Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gigi Becali îşi freacă mâinile de bucurie! Un antrenor din Liga 1 îi dă dreptate în privinţa lui Dennis Man: ”Îţi dă speranţa că nu e nici la 50 % din potenţial!”

EXCLUSIV | Gigi Becali îşi freacă mâinile de bucurie! Un antrenor din Liga 1 îi dă dreptate în privinţa lui Dennis Man: ”Îţi dă speranţa că nu e nici la 50 % din potenţial!”

FCSB

Comentarii

Dennis Man este cu siguranţă cel mai în formă fotbalist din Liga 1 şi unul dintre cei mai buni fotbalişti români, în momentul de faţă.

”Perla” pentru care Gigi Becali îşi doreşte să bată orice record pe piaţa transferurilor din România a reuşit două hattrick-uri în ultimele două partide oficiale disputate de FCSB: cu FC Argeş, în Liga 1, şi cu Backa Topola, în turul doi preliminar al Ligii Europa. Cifrele sale sunt excelente, în toate competiţiile, până acum: 8 goluri şi 3 pase de gol, în 6 meciuri!

EXCLUSIV Gigi Becali îşi freacă mâinile de bucurie! Un antrenor din Liga 1 îi dă dreptate în privinţa lui Dennis Man: ”Îţi dă speranţa că nu e nici la 50 % din potenţial!”

Marius Croitoru, antrenorul Botoşaniului, îi dă dreptate lui Gigi Becali, referitor la talentul fotbalistului său. Croitoru ne-a vorbit la superlativ despre Man, despre care a spus că dă senzaţia că acum se află la sub 50 % din potenţialul său.

”Dacă stăm să îl analizăm pe Man, de când a început să apară, din punct de vedere fotbalistic, şi mă refer aici la UTA, Steaua primii ani şi Man de acum, este într-o continuă creştere. Îţi dă speranţa că el practic nici la 50% din potenţial nu este acum.”, a declarat, în exclusivitate, pentru Telekom Sport, Croitoru.

Totuşi tehnicianul îi atrage atenţia lui Man că va avea o presiune uriaşă pe umerii săi, în absenţa lui Florinel Coman, la meciul cu Slovan Liberec din turul al treilea preliminar al Ligii Europa.

”Steaua va avea într-adevăr o problemă, fără Coman. Pentru că una este să ai două benzi care fac diferenţa, una e să ai doar una. Îţi este mai uşor ţie, ca adversar, să îl blochezi doar pe el. Fără Coman, va avea într-adevăr toată presiunea pe umerii lui.”, a mai punctat antrenorul formaţiei FC Botoşani.

5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Dennis Man, potrivit Transfermarkt. 4 selecţii şi un gol a strâns Man (22 de ani), până acum, în tricoul primei reprezentative a României.

Afla mai multe despre: dennis manfcsbcroitorucomanliga 1 

viewscnt
Articole similare