Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Gigi Becali îşi freacă palmele de bucurie! Doar cuvinte de laudă despre noul transfer al FCSB: "E polivalent, inteligent. Poate progresa foarte mult!"

EXCLUSIV | Gigi Becali îşi freacă palmele de bucurie! Doar cuvinte de laudă despre noul transfer al FCSB: "E polivalent, inteligent. Poate progresa foarte mult!"

FCSB

Comentarii

Denis Haruţ (21 de ani) s-a transferat de la FC Botoşani la FCSB şi Andrei Vochin, expertul Telekom Sport, este de părere că echipa roş-albastră a făcut o afacere foarte bună. Gigi Becali va plăti 700.000 de euro pentru transferul lui Denis Haruţ de la FC Botoşani, iar Vochin i-a "creionat" porterul jucătorului din naţionala U21 în direct la Sport Report.

FCSB a dat lovitura cu Denis Haruţ. Andrei Vochin: "E polivalent, inteligent. Poate progresa foarte mult!"

FCSB şi FC Botoşani, respectiv Gigi Becali şi Valeriu Ifitme, au bătut palma pentru transferul lui Denis Haruţ, iar formaţia din Berceni şi-a mai adăugat în lot încă un fobtalist tânăr de mare perspectivă. Haruţ a primit şi votul de încredere al lui Andrei Vochin, omul care l-a cunoscut la loturile naţionalei, fiind consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu.

În direct la Sport Report, Andrei Vochin i-a "creionat" portertul lui Denis Haruţ şi a scos în evidenţă multe plusuri ale fotbalistului antamat de FCSB.

”Cred că este un preţ corect, dacă ţinem cont de perspectiva jucătorului şi de valoarea lui în momentul ăsta. Fotbalist născut în 1999, un jucător care are deja două sau mai mult de două campionate jucate. Să zicem două campionate pline, nu la orice echipă. A jucat şi meciuri internaţionale, cu echipa de club, cu echipa naţională de tineret. Este polivalent, poate juca fundaş dreapta/stânga, fundaş central, poate juca şi mijlocaş central. L-am şi cunoscut. Este un băiat inteligent, care înţelege repede ce are de făcut şi care poate progresa foarte mult”, a spus Andrei Vochin, la Telekom Sport.

Denis Haruţ a semnat cu FCSB! Gigi Becali a făcut transferul după care alerga de un an de zile

FCSB a făcut al doilea transfer al iernii, după Risto Radunovic de la Astra. L-a luat pe Denis Haruţ, unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti U21 din generaţia sa. Fundaşul dreapta, care poate juca şi fundaş central sau fundaş stânga, este unul dintre tinerii cu potenţial din Liga 1, o mutare cum FCSB a obişnuit să facă în ultimii ani, de când a preluat modelul lui Gică Hagi.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Denis Haruţ în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 2022 este anul în care expira, în mod normal, contractul lui Haruţ cu FC Botoşani
  • 4 - patru selecţii şi un gol a strâns Denis Haruţ la naţionala U21 a României până în prezent

Intra in galeria legendelor pe casapariurilor.ro

viewscnt
Articole similare
Final de cariera? Povestea de viata uluitoare a lui Tiger Woods. Si-a inselat sotia cu 121 de femei