Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Gigi Becali l-a luat în vizor. Patronul FCSB a recunoscut: ”Şi-a câştigat un loc pe lista mea”

EXCLUSIV | Gigi Becali l-a luat în vizor. Patronul FCSB a recunoscut: ”Şi-a câştigat un loc pe lista mea”

Liga 1

Comentarii

Gigi Becali s-a declarat impresionat de parcursul pe care l-a avut unul dintre cei mai interesanţi antrenori din Liga 1. Patronul FCSB spune că îl admiră pe Ilie Poenaru, pe care l-a luat în vizor pentru o eventuală colaborare.

Gigi Becali este impresionat de peformanţa reuşită de mare revelaţie a acestui sezon, Academica Clinceni. Patronul FCSB a dezvăluit pentru Telekom Sport că l-a luat în vizor pe Ilie Poenaru şi acesta va fi o variantă pentru FCSB, în momentul în care va avea nevoie de un alt antrenor.

Gigi Becali l-a luat în vizor: ”Şi-a câştigat un lot pe lista mea”

Sub comanda lui Ilie Poenaru, Academica Clinceni a cunoscut o transformare ca în basme. Prima mare surprinză reuşită de Ilie Poenaru a fost în 2019. Atunci, a reuşit să promoveze în Liga 1 cu Academica Clinceni, deşi nimeni nu se aştepta la aşa ceva.

Cliceni a terminat atunci campionatul peste echipe precum Petrolul sau U Cluj, care se bazau pe bugete mult mai consistente. În acel sezon, ilfovenii au cheltui doar 800.000 de euro, în timp ce favoritele la promovare se bazau pe sume de două ori mai mari.

A doua mare surpriză reuşită de Ilie Poenaru a fost în acest sezon. Academica Clinceni a reuşit să-şi facă loc în play-off, o performanţă pe care nimeni n-a anticipat-o la începutul sezonului. Gigi Becali s-a declarat şi el impresionat de parcursul pe care l-a avut Ilie Poenaru şi spune că acesta şi-a făcut un loc pe lista sa:

”A făcut treabă la Clinceni. Şi-a câştigat un loc pe lista mea. Pe viitor va fi în vizorul meu”, a comentat Gigi Becali pentru Telekom Sport.

Gigi Becali l-a vrut şi în trecut pe Ilie Poenaru

Patronul FCSB l-a remarcat pe Ilie Poenaru încă de la finalul sezonului trecut. Antrenorul în vârstă de 44 de ani a dezvăluit la Look Sport Live că Gigi Becali l-a avut în vizor şi în vară, însă discuţiile n-au fost încheiate cu succes:

”Am avut ceva discuţii cu domnul Becali, erau ei în preliminarii Europa şi erau angrenaţi acolo, şi era conectat la ce se întâmplă acolo. Am avut doar discuţii în care îmi spunea ce ar vrea dânsul să fac eu acolo, că are nevoie de disciplină [...] A rămas la stadiul de discuţii, nici dânsul nu a mai insistat, a spus 'haideţi să trecem de aceste două tururi şi vedem ce se întâmplă'”, a spus Ilie Poenaru.

viewscnt
Articole similare
Gimanasta Larisa Iordache, dezvaluiri despre sistemul medical din tara. "In Romania, daca nu...