Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gigi Becali mai pregăteşte o super lovitură. Răspunsul dat de jucătorul olandez care se află pe lista FCSB-ului

EXCLUSIV | Gigi Becali mai pregăteşte o super lovitură. Răspunsul dat de jucătorul olandez care se află pe lista FCSB-ului

Cupa României

Comentarii

Bradley de Nooijer şi-a trecut în palmares Cupa cu Viitorul, dar ar putea fi ultimul său meci pentru echipa lui Gică Hagi. Fundaşul stânga olandez este unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali vrea să-i transfere în această vară.

Bradley de Nooijer a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători de la Viitorul, echipă la care a ajuns în vara lui 2017, liber de contract. În această vară, jucătorul de 21 de ani ar putea schimba însă echipa. De Nooijer este unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali îi place şi i-ar vrea în lotul pentru sezonul următor.

Întrebat despre această variantă, Bradley de Nooijer spune însă că a auzit că este dorit de FCSB, dar nu oficial: ”Am citit în ziare, dar nu mă gândesc la asta acum. Mergem să petrecem. Întâi asta şi apoi mă voi gândi la transfer”, a declarat Bradley de Nooijer pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: bradley de nooijer 

viewscnt
Articole similare