Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Gigi Becali mi-a dat interzis". Dezvăluirile antrenorului care a fost foarte aproape de FCSB: "Îmi place să îl răscolesc"

EXCLUSIV | "Gigi Becali mi-a dat interzis". Dezvăluirile antrenorului care a fost foarte aproape de FCSB: "Îmi place să îl răscolesc"

FCSB

Comentarii

Fostul antrenor al lui Gaz Metan şi omul dorit în trecut la FCSB, Edward Iordănescu, a vorbit, pe larg, despre relaţia pe care o are cu Gigi Becali. În ciuda ironiilor din ultima perioadă, tehnicianul recunoaşte că păstrează o relaţie bună cu omul de afaceri.

Edi Iordănescu a fost la un pas de FCSB

În urmă cu un an, Edi Iordănescu s-a întâlnit cu Gigi Becali şi au discutat despre venirea antrenorului pe banca celor de la FCSB. Doar că metodele de muncă ale celor doi nu au coincis. În timp ce Gigi Becali şi-a dorit să păstreze o anumită implicare la echipă, fiul fostului selecţioner a exclus din start această variantă. 

După aproape un an de la acel moment, Edi Iordănescu a vorbit pe larg, într-un interviu acordat Telekom Sport, despre întreaga sa aventură: 

"Mi-a dat interzis patronul clubului (n.r. - Gigi Becali), aşa că ce rost mai are să vorbim ipotetic? Am făcut o glumă de curând, nu a fost prima, probabil nici ultima, pentru că îmi place uneori îmi place să îl răscolesc pe patron. Trebuie să îl agit şi faptul că răspunde înseamnă că le tratează ca atare, pentru că am văzut şi în discursul dânsului aşa un ton relaxat şi glumeţ. Fără doar şi poate avem şi am avut de-a lungul timpului o relaţie foarte bună. Am colaborat foarte mult, dar de la distanţă. Din poziţii diferite, am vândut foarte mulţi jucători. Acum cred că sunt patru jucători de la Gaz Metan la FCSB, trei din ei au plecat pe sume importante. 

Am discutat de multe ori amical, am negociat în anumite momente, deci o relaţie constructivă. Acum să vorbesc ipotetic ce ar fi înseamnat să lucrăm împreună, nu ştiu. A fost un anumit moment, nu s-a materializat, contează mai puţin de ce. Contează mai puţin ca eu să fiu la un anumit club, într-un anumit moment. Sunt sigur că situaţia financiară pe care o are, posibilităţile FCSB-ului în România, pentru că este un club important  şi cu amprentă, îi permite să îşi construiască drumul aşa cum doreşte. Poate, în final, ar fi bine aşa să rămână intactă relaţia aşa cum o avem în momentul de faţă", a declarat Edward Iordănescu pentru Telekom Sport.  

Edi Iordănscu: "Vreau să fiu autoritatea numărul 1 din punct de vedere tehnic"

"Fiecare pe banii lui face ce vrea, că îi valorifică la maxim sau nu, asta e partea a doua. Câteodată poţi să suplineşti lipsa unui buget foarte mare cu alte lucruri. Dacă reuşeşti să îi valorifici aşa cum trebuie, ai o şansă pentru peformanţă mult mai mare. Vreau să fiu autotitatea numărul 1 din punct de vedere tehnic, am vrut să am spaţiul meu şi să pot şă îmi implementez ideile şi stilul meu. Dar acum să fac un exerciţiu de imaginaţie şi să spun cum ne-am fi înţeles sau nu, nu îşi are rostul.

FCSB tocmai şi-a numit un antrenor, are un anumit parcurs, are jucători valoroşi, are perspective bune, eu le doresc perfomanţă şi restul aparţin trecutului, orice fel de discuţii", a mai spus fostul tehnician al lui Gaz Metan.  

În acest moment, Edi Iordănescu e liber de contract, după ce s-a despărţit de Gaz Metan Mediaş la începutul acestui play-off.

Afla mai multe despre: edward iordanescugigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare