Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Gigi Becali nu s-a mai putut abţine. Dezvăluiri din vestiarul FCSB! ”Nu cred că s-a mai întâmplat vreodată ce a făcut acum”

EXCLUSIV | Gigi Becali nu s-a mai putut abţine. Dezvăluiri din vestiarul FCSB! ”Nu cred că s-a mai întâmplat vreodată ce a făcut acum”

FCSB

Comentarii

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, noul director sportiv de la FCSB, Narcis Răducan a dezvăluit că patronul George Becali a vizitat echipa de trei ori în ultimele 10 zile.

Narcis Răducan a vorbit pentru Telekom Sport despre numirea lui Bogdan Argeş Vintilă la cârma FCSB-ului: ”El stăpâneşte o metodologie care a dat roade în Liga I, mă refer la şcoala Viitorul, a avut şi o carieră bună de jucător, deci eu cred că are expertiză să crească o dată cu echipa. Trebuie să recunoaştem că ar fi şi pentru el prima mare performanţă, dacă aceasta se va înfăptui” a explicat noul director sportiv al roş-albaştrilor.

Gigi Becali, de trei ori în ultimele 10 zile în cantonamentul echipei FCSB

Răducan a dezvăluit apoi că patronul Gigi Becali îi acordă sprijin maxim antrenorului pe care l-a ales după îndepărtarea cuplului Andone-Andronache: ”Este important şi că patronul a fost foarte aproape în această perioadă, adică să vă dau un exemplu, în ultimele zece zile, cred că a fost de trei ori la echipă, ceea ce nu ştiu dacă s-a întâmplat vreodată. A venit, a vorbit cu jucătorii, i-a dat autoritate antrenorului, i-a încurajat, i-a certat în sensul mai o glumă, mai în serios” a dezvăluit Narcis.

Directorul sportiv al roş-albaştrilor este convins că echipa poate creşte în perioada următoare: ”Sunt argumente pro ca echipa să crească. Până unde creşte, e foarte dificil de văzut”

Mai ai câteva secunde? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

viewscnt
Articole similare
Anamaria Prodan, fara secrete in cartea pe care a scos-o: Sunt un vulcan care erupe din ora in...