Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gigi Becali, oferă de ultimă oră pentru un jucător foarte interesant: ”Propunerea de transfer de la FCSB este certă”. Câţi bani vrea să plătească

EXCLUSIV | Gigi Becali, oferă de ultimă oră pentru un jucător foarte interesant: ”Propunerea de transfer de la FCSB este certă”. Câţi bani vrea să plăteascăgalerie foto

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a făcut o ofertă clară de transfer pentru un jucător din naţionala de tineret, însă Valeriu Iftime spune că nu este mulţumit de suma pe care patronul FCSB vrea să o plătească pe Denis Haruţ.

Denis Haruţ are şanse mari să fie următorul transfer important pe care-l face FC Botoşani. Internaţionalul român de tineret este dorit de Gigi Becali, cel care a făcut o ofertă clară, dar care este sub suma cerută de Valeriu Iftime.

Gigi Becali a făcut o ofertă clară pentru Haruţ, dar Valeriu Iftime vrea de două ori mai mult

Denis Haruţ are un sezon foarte bun la FC Botoşani, lucru care i-a adus convocarea la naţionala de tineret, pe 4 septembrie 2020. Fundaşul dreapta a fost remarcat şi de Gigi Becali, care l-a sunat pe Valeriu Iftime şi a făcut o ofertă clară. 

Patronul FCSB a propus 500.000 de euro în schimbul transferului lui Denis Haruţ, dar suma în nemulţumeşte pe Valeriu Iftime. Patronul lui FC Botoşani îşi doreşte o ofertă de cel puţin un milion de euro şi spune că, cel mai probabil, Denis Haruţ va rămâne până în vară la FC Botoşani:ţ

”La Denis e ofertă certă, dar nu-i dau drumul la preţul asta (n.r. 500.000 de euro). Cred că FCSB-ul îl ia dacă îi las un preţ convenabil, dar nu! Haruţ nu pleacă sigur în iarna asta, vedem în vară”, a declarat Valeriu Iftime pentru Telekom Sport. 

În vârstă de 21 de ani, Denis Haruţ joacă pe postul de fundaş dreapta, dar poate evolua la nevoie şi în centrul apărării sau ca mijlocaş la închidere. S-a format la ACS Poli şi în 2019 a fost transferat de FC Botoşani. În prezent, Denis Haruţ este cotat la un milion de euro, adică oferta pe care şi-ar dori Valeriu Iftime să o primească pentru el. 

În vară, Denis Haruţ a avut o ofertă de la Universitatea Craiova, însă transferul nu s-a realizat. De asemenea, fundaşul în vârstă de 21 de ani este urmărit de mai multe echipe din străinătate, motiv pentru care Valeriu Iftime ţine la preţ, în speranţa că va prinde un transfer bun. 

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare