Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gigi Becali, ofertă de 1,8 milioane de euro pentru un atacant de 22 de ani. Dezvăluiri din interior

EXCLUSIV | Gigi Becali, ofertă de 1,8 milioane de euro pentru un atacant de 22 de ani. Dezvăluiri din interior

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică dezvăluie că au existat discuţii concrete despre transferul lui Andrei Ivan la FCSB, însă negocierile nu s-au încheiat cu succes. Gigi Becali a declarat în toamnă că a făcut o ofertă de 1,8 milioane de euro pentru Andrei Ivan.

FCSB a tot încercat să-l transfere pe Andrei Ivan, 22 de ani, încă din perioada în care internaţionalul român era la Craiova, însă a fost un obiectiv pe care Gigi Becali n-a reuşit să-l atingă până acum. Nicolae Dică spune că ultima tentativă a patronului FCSB a avut loc când el încă era antrenor:

”Au fost discuţii, când eram eu antrenor, ca el să vină la Steaua. Nu ştiu din ce motive nu a ajuns”, a dezvăluit Nicolae Dică la Telekom Sport.



Oferta la care face referire Nicolae Dică a fost trimisă de FCSB în octombrie 2018. Atunci, FC Krasnodar - echipă de care aparţine Andrei Ivan - a cerut 1,8 milioane de euro şi Gigi Becali a fost de acord cu suma. Însă atacantul împrumutat la Rapid Viena nu a fost tentat de oferta făcută de omul de afaceri din Pipera. Gigi Becali i-a propus un salariu lunar de 26.000 de euro - cât câştigă şi la Rapid Viena - dar Andrei Ivan a preferat să rămână în străinătate.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbliga 1andrei ivan 

viewscnt
Articole similare