Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gigi Becali, plan îndrăzneţ: "Le fac teste tuturor fotbaliştilor din Liga 1". Finanţatorul FCSB a răspuns cererii în plină pandemie de coronavirus

EXCLUSIV | Gigi Becali, plan îndrăzneţ: "Le fac teste tuturor fotbaliştilor din Liga 1". Finanţatorul FCSB a răspuns cererii în plină pandemie de coronavirus

Superliga

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, i-a răspuns preşedintelui lui Gaz Metan, Ioan Mărginean, care i-a cerut ajutorul în privinţa testării jucătorilor din Liga 1 pentru coronavirus, înainte de reluarea campionatului.

Liga 1 fost amânată, ca mai toate campionatele din Europa, mai puţin cel din Belarus, iar acum conducătorii şi oficialii LPF pun la cale un protocol, pentru a putea relua meciurile. Echipele din Liga 1 ar urma să reia antrenamentele la jumătate lunii mai, iar meciuri am putea vedea în iunie. 

Gigi Becali, dispus să testeze jucătorii din Liga 1: "Da, nu e problemă. Să vină la mine"

Ioan Mărginean i-a solicitat lui Gigi Becali ajutorul în privinţa testării rapide a jucătorilor din Liga 1, după ce a aflat că acesta din urmă e dispus să doneze 10 milioane statului, în lupta împotriva cu COVID-19: "Bine, da, nu e problemă. Să vină la mine, le fac teste tuturor fotbaliştilor din Liga 1. Cine e bolnav, e bolnav, cine e sănătos, la muncă, la fotbal", a declarat finanţatorul FCSB pentru Telekom Sport. 

”Aş vrea să ne autocarantinăm timp de 14 zile la stadion, problema e că nu avem teste rapide. Am văzut că Gigi Becali vrea să doneze 10 milioane de euro. Eu aş vrea să îi propun să cumpere teste pentru coronavirus tuturor echipelor din Liga 1.

E o situaţie nemaîntâlnită până acum. Am hotel, 4 terenuri şi 7 vestiare, am la dispoziţie tot ce îmi trebuie. FCSB, Craiova, Dinamo, Astra şi Voluntari pot îndeplini criteriile de autocarantinare”, a declarat Ioan Mărginean, la Prosport.

Gigi Becali, despre coronavirus: "Păi dacă pe el, virusul, o să îl avem tot timpul... Mare virus!"

Finanţatorul FCSB şi-a expus şi părerea despre problemele cauzate de COVID-19 în România: "Noi nu comparăm România cu celelalte ţări, la noi a fost o pandemie uşoară, care nu are niciun fel de problemă, trebuie să jucăm fotbal, virusul [sta nu moare, deci va reveni oricând. Ce facem, ne lăsăm de fotbal toată viaţa? Jucăm fotbal, se îmbolnăveşte unul, oprim echipa aia, gata. Îl luăm pe cel îmbolnăvit şi le facem analizele tuturor. Care e bolnav se duce la vindecare, care e sănătos joacă fotbal. Ce să facem? Oprim fotbalul, nu mai trăim? Cine e bolnav, test. Cine e bolnav, fără spectatori şi gata! Cine e bolnav? <<Vasile. Băi, Vasile, ia du-te la spital şi stai acasă în carantină şi joacă altul în locul lui>>. 

Păi, care e problema? Păi dacă pe el, virusul, o să îl avem tot timpul... Mare virus! E adevărat că e periculos pentru cei care sunt bolnavi. O să descopere ei medicamentul. Nu aţi văzut că ei nici nu ştiau, ziceau că e de la plămâni şi de fapt e de la inimă, de la sânge. Încet-încet le descoperă şi o să fie un medicament care în două, trei săptămâni... Ai coronavirus, iei medicamentul ăla şi în două săptămâni, gata, eşti curat. Ce facem, nu mai jucăm fotbal? Fotbal, gata... La revedere, cine se îmbolnăveşte, trei săptămâni la spital, ia medicament. Mergem mai departe", a adăugat Gigi Becali pentru Telekom Sport.  

Afla mai multe despre: gigi becalitestecoronavirusfcsbioan marginean 

viewscnt
Articole similare