Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Gigi Becali poate face transferul la care visează! Clubul e gata să-şi lase fotbalistul dorit de FCSB să semneze

EXCLUSIV | Gigi Becali poate face transferul la care visează! Clubul e gata să-şi lase fotbalistul dorit de FCSB să semneze

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) poate face un nou transfer la FCSB. Patronul vicecampioanei României îl vrea pe Gabriel Debeljuh, atacantul golgheter de la FC Hermannstadt, iar Anamraria Prodan, patroana de la Sibiu, e de acord să-l lase pe croat să plece la formaţia din Bucureşti!

Gigi Becali, un nou transfer la FCSB! Clubul şi-a dat acordul, iar fotbalistul poate semna!

Gabriel Debeljuh, 23 de ani, e golgheterul lui Hermannstadt, după ce a marcat 12 goluri în 29 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon, iar Gigi Becali l-a ochit pentru un transfer la FCSB. Vestea bună e ca Hermannstadt e de acord să-l lase la FCSB, dacă vicecampioana chiar îşi doreşte să-l transfere. Anamaria Prodan, patronul clubului de la Sibiu, a anunţat la Telekom Sport că nu s-ar opune plecării lui Debeljuh la FCSB.


Anamria Prodan a spus că Heramnnstadt e un club care creşte jucători şi îi dă mai departe: "Dacă patronul este încântat de evoluţiile lui Debeljuh... Pentru mine orice jucător de la echipa asta, mai ales de cei de care am grijă... Hermannstadt este un club care creşte jucători şi îi dă mai departe", a spus Anamaria Prodan, în direct la Telekom Sport.

FC Hermannstadt l-a transferat pe Gabriel Debeljuh de la formaţia italiană de Serie D, Este, în vara lui 2019, liber de contract, iar acum poate face profit cu transferul său la FCSB.

Becali nu se opreşte! Mai vrea transferuri, după ce a luat deja trei jucători

Până să-l ia pe Gabriel Debeljuh, FCSB a făcut trei transferuri. Echipa condusă de Gigi Becali i-a acontat pe Marius Briceag, Sergiu Buş şi Alexandru Buziuc. Mai mult, Gigi Becali a anunţat că-l doreşte şi pe Alexandru Albu, fundaşul central al Academicii Clinceni.  

  • 475.000 de euro este cota de piaţă a lui Gabriel Debeljuh în acest moment, potrivit transfermarkt.com
  • 2022 este anul în care expiră contractul dintre Debeljuh şi FC Hermannstadt

viewscnt
Articole similare