Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gigi Becali scapă de o povară. Un jucător important pentru FCSB revine în curând pe gazon

EXCLUSIV | Gigi Becali scapă de o povară. Un jucător important pentru FCSB revine în curând pe gazon

FCSB

Comentarii

Atacantul celor de la FCSB, Ioan Hora, va putea reveni pe gazon cel mai devreme weekend-ul următor, atunci când FCSB va întâlni pe FC Botoşani. Hora va rata, astfel, şi partida tur cu Vitoria Guimaraes, de pe teren propriu, din play-off-ul Europa League

Atacantul celor de la FCSB, Ionuţ Hora, va reveni în angrenajul echipei sale peste 10 zile, weekend-ul viitor. Cel mai probabil va face parte din primul "18" al FCSB-ului în partida din deplasare cu Gaz Metan Mediaş, de sâmbătă, 24 august, programată în etapa a 7-a a Ligii l. Dacă Vergil Andronache îl va simţi în vână, cu siguranţă va apela la serviciile fostului jucător de la CFR Cluj, Pandurii sau Konyaspor. În sezonul trecut, Hora a jucat 14 meciuri pentru FCSB, marcând 6 goluri.

Jucătorul în vârstă de 30 de ani s-a accidentat la un antrenament al echipei, în urmă cu aproape 3 săptămâni, şi a ratat partida din campionat cu FC Botoşani. La acel moment, patronul FCSB-ului, Gigi Becali, a făcut o criză de nervi şi şi-a demis preparatorul fizic, pe Marian Lupu. Era "doar" al şaptelea jucător pe care FCSB-ul îl pierdea din cauza accidentărilor.

Da, l-am dat afară! Nu este normal să ai atâţia accidentaţi! O să căutăm alt preparator. Azi dimineaţă s-a accidentat Hora, a dat cu piciorul în minge şi a făcut întindere. Am vorbit cu MM Stoica şi cu doctorul şi mi-au spus că e ceva în neregulă. Nu e normal aşa ceva. De un an de zile eram nemulţumit, dar am întrebat şi mi s-a spus că antrenorul se ocupa de pregătirea fizică. Dar nu antrenorul era de vină”, declara Becali, imediat după înlăturarea lui Lupu.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare