Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gigi Becali schimbă obiectivul chiar înaintea derby-ului pe care FCSB îl are cu Dinamo: „Nu e atât de importantă Cupa”

EXCLUSIV | Gigi Becali schimbă obiectivul chiar înaintea derby-ului pe care FCSB îl are cu Dinamo: „Nu e atât de importantă Cupa”

FCSB

Comentarii

Cândva o „competiţie de loseri” pentru FCSB, Cupa României a devenit un obiectiv primoridal în acest sezon. După ce s-a îndepărtat de lupta la titlu şi a căzut pe locul 3 în play-off, echipa lui Vintilă poate să îşi asigure cu un trofeu calificarea în preliminariile Europa League. Gigi Becali şi-a făcut însă alte planuri şi vrea în continuare campionatul.

Fotbaliştii lui Vintilă vor juca pentru orgoliu împotriva lui Dinamo. Manşa tur a „dublei” din semifinalele Cupei României este programată joi, de la ora 20:00, şi va fi transmisă în direct pe Telekom Sport 1, în timp ce returul se va disputa pe 8 iulie. Deşi FCSB nu şi-a mai învins din 2017 rivala, Gigi Becali nu are de gând să îi motiveze financiar pe jucători.

„Vreau calificare, atât, altceva nu ştiu. Nu pun eu prime, nu dau eu bani”, a declarat Gigi Becali pentru Telekom Sport.

Cupa României este cel mai accesibil drum spre UEFA Europa League, dar finanţatorul roş-albaştrilor visează în continuare la UEFA Champions League. FCSB e pe locul 3 în Liga 1, la nouă puncte în spatele liderului CFR Cluj.

„Nu e atât de importantă Cupa, campionatul e important. Jucam ăia 1%, jucăm 1%. Dacă sunt 100 de lozuri şi un loz pui tu mâna şi iei lozul câştigător, cum este? Craiova, Botoşani, nu, Craiova, Gaz Metan şi Astra, bate Craiova, egal Gaz Metan, egal Astra şi bătaie FCSB şi la revedere, FCSB e pe primul loc. 

(Trebuie să câştigaţi totul până la final.)
Da, batem totul până la final. M-am făcut optimist că sunt bucuros, azi e sărbătoare mare, naşterea Sfântului Ioan Botezătorul, e ziua mea, azi m-am născut eu”
, a adăugat finanţatorul celor de la FCSB.

Gigi Becali, hotărât înainte de Dinamo - FCSB: „Nu e atât de importantă Cupa”

Dacă va reuşi să treacă totuşi de Dinamo, FCSB o va întâlni în finala Cupei României pe învingătoarea „dublei” dintre Sepsi OSK şi Poli Iaşi.  Roş-albaştrii sunt echipa din România cu cele mai multe cupe în palmares, 23 la număr.

FCSB nu a mai câştigat însă Cupa României din 2015, atunci când, echipa roş-albastră era pregătită de Constantin Gâlcă şi o învingea pe „U” Cluj cu scorul de 3-0.

Afla mai multe despre: fcsbbecalidinamocupa romanieiliga 

viewscnt
Articole similare