Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Giovanni Becali, prima reacţie despre scandalul de dopaj în care e implicat jucătorul său: "Ioniţă trebuia să recunoască"

EXCLUSIV | Giovanni Becali, prima reacţie despre scandalul de dopaj în care e implicat jucătorul său: "Ioniţă trebuia să recunoască"

Astra Giurgiu

Comentarii

Scandalul de dopaj din Liga I a luat amploare, după ce Alexandru Ioniţă a povestit cu lux de amănunte toată procedura efectuată şi considerată „dopaj”.

Oficialii Astrei se apără acum susţinând că nu au ştiut despre perfuzia ilegală la care au fost supuşi Alexandru Ioniţă, Takayuki Seto şi Kehinde Fatai şi îi ameninţă pe cei trei că vor fi acţionaţi în instanţă.

"Am vorbit cu Dragoş Sârbu, de la Becali Consulting Sport, care a vorbit cu el, îl ajută să nu-şi piardă contractul pentru că mai are anul acesta şi încă doi ani la CFR Cluj şi are un contract mare. Clujul are dreptul şi să-l suspende, la fel şi să ceară daune. 

El trebuie să înţeleagă că, pentru a continua să mai joace fotbal, trebuie să renunţe la 20.000 euro pe lună şi să accepte un salariu diminuat pentru a continua să joace şi să-şi repare greşelile făcute. A fost o nebunie, el n-a ştiut, până la urmă a trebuit să recunoască. Dragoş mi-a spus, el ţine legătura directă cu el.

Problema e că trebuia să recunoască, n-avea ce face, pedeapsa în cazul acesta va fi mai redusă. Mulţi preferă să recunoască în faţa unor probe că nu poţi intra în perete şi să spui nu când eşti fotografiat, când probele dovedesc că s-a întâmplat" , a declarat Ioan Becali la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: astra 

viewscnt
Articole similare