Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Giovanni Becali, reacţie tranşantă după scandalul uriaş cu Anamaria Prodan

EXCLUSIV | Giovanni Becali, reacţie tranşantă după scandalul uriaş cu Anamaria Prodan

Superliga

Comentarii

Invitat în platoul Telekom Sport, Giovanni Becali a fost întrebat despre Anamaria Prodan, în contextul în care Dennis Man a rupt contractul de impresariat pe care îl avea cu ea, chiar înainte să se transfere la Parma. Între cei doi impresari a izbucnit atunci un scandal uriaş.

Anamaria Prodan a primit o lovitură foarte dură, după ce Gigi Becali a decis ca transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma să fie intermediat de firma reprezentată de vărul său, Giovanni Becali. Acum, fostul impresar a fost întrebat dacă Dennis Man riscă sancţiuni după ce a rupt unilateral contractul cu Anamaria Prodan.

Ce a spus Giovanni Becali despre scandaul cu Anamaria Prodan, după ce Dennis Man a rupt contractul cu ea

Dennis Man a fost reprezentat de Anamaria Prodan până în momentul transferului la Parma. Apoi, atacantul de 22 de ani a fost forţat să rupă contractul cu soţia lui Reghecampf, deoarece transferul urma să fie intermediat de firma reprezentată de Giovanni Becali.

Fostul impresar a reuşit astfel cel mai scump transfer făcut vreodată în România, un record greu de digerat de Anamaria Prodan. Ulterior, soţia lui Laurenţiu Reghecampf a anunţat că-l dă în judecată pe Dennis Man, pentru a-i cere compensaţii pentru ruperea unilaterală a contractului.

Întrebat despre toată această situaţie, Giovanni Becali a evitat să facă vreun comentariu despre scandalul dintre Anamaria Prodan şi Dennis Man, dar a oferit un exemplu din cariera sa, în care a pierdut un jucător foarte valoros. Atunci, compensaţiile pe care le-a primit au fost foarte mici.

”(Man riscă ceva privind contractul rupt cu Anamaria Prodan?) Nu vreau să vorbesc de problema asta, pentru că nu e problema mea.

Eu am avut contract cu Emre. Avea contract care se termina la 19 ani şi eu îl propusesem la Inter. Copilul, între timp, având cu mine semnat contract înregistrat la Federaţia Turcă şi la FIFA, intervine cu directorul sportiv, care a profitat de un unchi de-al lui.

A zis: ”de ce să ia Galatasaray 12 milioane, când el termină contractul şi poate să plece liber?” Au semnat un contract cu un an înainte şi l-au oficializat cu şase luni înainte, că pleacă liber la Inter.

M-am dus la Inter, le-am făcut hârtie la FIFA, a durat procesul 2-3 luni. Mi-au dat 7.000 de euro, cheltuieli de deplasări. Când un jucător vrea să plece, pleacă”, a declarat Giovanni Becali la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: giovanni becali 

viewscnt
Articole similare