Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Giovanni Becali vorbeşte pentru prima dată despre relaţia cu Gică Popescu. Cei doi s-au îndepărtat după ce au fost condamnaţi: ”A fost un şoc”

EXCLUSIV | Giovanni Becali vorbeşte pentru prima dată despre relaţia cu Gică Popescu. Cei doi s-au îndepărtat după ce au fost condamnaţi: ”A fost un şoc”

Special

Comentarii

Altă dată foarte apropiaţi şi parteneri de afaceri, relaţiile dintre Gică Popescu şi fraţii Becali s-au răcit după ce toţi au fost condamnaţi în Dosarul Transferurilor. Giovanni Becali spune însă că Popescu nu i-a reproşat niciodată ceva legat de acest subiect.

Gică Popescu a fost condamnat în Dosarul Transferurilor după ce judecătorii au stabilit câteva ilegalităţi în unele contracte de transferuri de judecători. În acea perioadă, fostul mare fundaş român colabora cu fraţii Becali, care i-au fost impresari. Popescu a plătit atunci prejudiciul, dar nu a scăpat de închisoare.

Din acel moment, relaţiile cu Victor şi Giovanni Becali s-au stricat. Ultimul spune că Popescu nu i-a reproşat niciodată acea situaţie, dar a fost zguduit de faptul că a ajuns în spatele gratiilor:

”(Popescu v-a reproşat vreodată ce s-a întâmplat?) Niciodată. E adevărat că am simţit, săracul nu era obişnuit cu chestiile astea. Eu am venit de pe stradă, am trecut graniţa, am stat la Napoli... De asta mi se mai spune mafiotul şi s-a făcut legenda asta. E adevărat, vin de pe stradă, a trebuit să îmi câştig existenţa la 20 şi ceva de ani. Pentru mine nu a fost un şoc ce s-a întâmplat. Pentru Popescu a fost un şoc, dar niciodată să spună că din cauza noastră. A fost cu noi, tovarăşul nostru, 33%, am luat bani... A fost bine când i-am numărat, a fost bine când i-am împărţit, a fost bine când intrau în conturi...”, a declarat Giovanni Becali pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: giovanni becaligica popescu 

viewscnt
Articole similare