Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Goian a fost coleg cu Simon Kjaer, unul dintre eroii dramei trăite de Eriksen: ”Un exemplu, un lider”. Cum era în vestiar

EXCLUSIV | Goian a fost coleg cu Simon Kjaer, unul dintre eroii dramei trăite de Eriksen: ”Un exemplu, un lider”. Cum era în vestiar

Fotbal intern

Comentarii

Dorin Goian (40 de ani), fost coleg cu Simon Kjaer (32 de ani) la Palermo, în Italia, a vorbit cu Telekom Sport despre actele de bravură ale căpitanului naţionalei Danemarcei, care i-a acordat un prim ajutor necesar lui Chrisitan Eriksen şi l-a ajutat pe acesta nu-şi înghită limba, după ce starul danez s-a prăbuşit pe gazon în timpul meciului Danemarca - Finlanda 0-1 de la EURO 2021.

Goian, despre eroul Kjaer, după drama lui Eriksen: "Comportamentul lui, un exemplu!"

Simon Kjaer a fost unul dintre personajele principale ale incidentelor care l-au avut în prim-plan pe Christian Eriksen. După ce starul danez s-a prăbuşit pe teren, inconştient, fundaşul central a fost primul coleg care a ajuns la el şi l-a ajutat să rămână în viaţă până la sosirea medicilor. Dorin Goian a împărţit vestiarul cu Kjaer la Palmero, iar "Ministrul apărării" a vorbit la superlativ despre danez.

"Era încă tănăr pe atunci, dar avea calităţi fotbalistice incredibile. Jucător de vestiar, nu deranja pe nimeni. Faptul că a fost pus căpitan la naţionala Danemarcei confirmă caracterul lui, comportamentul lui e un exemplu pentru toţi.

E lider, a demonstrat-o, ştia şi manevrele de prim ajutor. Mă bucur că a avut reacţia pe care a avut-o, va fi mult mai apreciat. A fost şi cu ideea cercului în jurul lui Eriksen pentru a obstrucţiona filmarea, o idee foarte bună!", a spus Dorin Goian, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Goian şi Kjaer au împărţit vestiarul la Palermo. Românul a jucat la formaţia din Sicilia între 2009 şi 2011, în timp ce danezul a fost componentul echipei italiene între 2008 şi 2010.

Goian atrage atenţia că şi jucătorii români ar trebui să ştie să facă la fel ca Simon Kjaer

Fost fundaş de la FCSB, Palermo sau Rangers, Dorin Goian a subliniat faptul că ar fi important faptul că şi jucătorii din România să înveţe manevrele de prim ajutor: "Ar fi benefice şi în România vizitele medicilor, pentru a da informaţii clare despre prim ajutor. Noi am făcut facultate, chiar Educaţie fizică şi Sport, dar am colegi care n-au făcut", a mai spus Goian pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dorin goiansimon kjaereuro 2020danemarcachristian eriksen 

viewscnt
Articole similare