Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Groaznic! Iartă-mă, domnul Rădoi, dar nu poţi să faci o astfel de afirmaţie". Cornel Dinu, revoltat după Islanda - România 2-1!

EXCLUSIV | "Groaznic! Iartă-mă, domnul Rădoi, dar nu poţi să faci o astfel de afirmaţie". Cornel Dinu, revoltat după Islanda - România 2-1!

EURO 2020

Comentarii

Selecţionerul României, Mirel Rădoi, a avut o afirmaţie care nu a fost pe placul expertului Telekom Sport, Cornel Dinu.

Islanda - România 2-1 (G. Sigurdsson 16, 34 / Maxim 63)

Mirel Rădoi a afirmat, după ce am pierdut calificarea la EURO 2020, că nu am fi avut şanse mai mari de a marca, chiar dacă am fi şutat mai mult: "E ruşinos că nu am reuşit să ne calificăm, nu neapărat că nu am dat la poartă mai mult sau mai puţin. Nu ne garanta că dacă trăgeam mai mult la poartă reuşeam să marcăm", a spus Mirel Rădoi, iar afirmaţia l-a răscolit pe Cornel Dinu.  

"Groaznic! Pe mine m-a dat peste cap afirmaţia de la final, că nu e nevoie să tragi pe poartă ca să câştigi. Noi suntem într-o perpetuă tranziţie. Avem antrenori, care, să reţineţi, înainte de fiecare meci ne spuneau <<De la mijloc în faţă fiecare trebuie să căutaţi să trageţi la poartă minimum de două ori pe meci>>

Iartă-mă, domnul Rădoi, dar nu poţi să faci o astfel de afirmaţie. Nu poţi să câştigi fără să tragi la poartă. E şi chestia aia. Dacă tăceai, filosof rămâneai. Una e să aşezi cuvinte şi alta e să aşezi idei", a declarat Cornel Dinu în cadrul emisiunii "Sport Report".  

România a fost învinsă, joi, la Reykjavik, cu scorul de 2-1 (2-0), de Islanda, în semifinalele play-off-ului de calificare la turneul final al Campionatului European din 2021. Tricolorii nu vor participa la turneul la care şi Bucureştiul găzduieşte meciuri.

Afla mai multe despre: cornel dinumirel radoiechipa nationalaislandaromaniaeuro 2020 

viewscnt
Articole similare