Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Grozavu, uimit de rezultatul echipei sale: „Mă aşteptam doar la un egal”. Care este starea antrenorului înfectat cu coronavirus

EXCLUSIV | Grozavu, uimit de rezultatul echipei sale: „Mă aşteptam doar la un egal”. Care este starea antrenorului înfectat cu coronavirus

Superliga

Comentarii

Leo Grozavu, antrenorul echipei Sepsi Sf. Gheorghe, a fost plăcut surprins de victoria echipei sale în meciul cu Astra Giurgiu, scor 4-1. Antrenorul lipseşte din cadrul echipei, fiind infectat cu noul coronavirus.

Grozavu a povestit că echipa nu a avut parte de momente uşoare săptămâna asta. „Meritul total este al băieţilor, a oamenilor care au pregătit echipa pentru acest meci. Eu practic nu m-am ocupat de echipă, nu mi-a permis deloc starea de sănătate. A fost foarte greu să pregătim acest meci. 8 jucători au coronavirus. Eu la fel, preparatorul fizic la fel. Nu am ţinut legătura cu colegii de pe bancă pe parcursul meciului. Nu a fost nevoie, băieţii au făcut un meci foarte bun. După ce am marcat de două ori, am prins încredere, iar adversarul a cedat. Eu sunt foarte exigent, dar eu dacă mă întreba cineva înainte de meci, la ce rezultat mă aştept, răspundeam că un egal. Pentru că ştiu cât de grea a fost pregătirea acestui meci. Sunt foarte corect, vă spun cu mână pe inimă că un egal m-ar fi mulţumit. Am improvizat mult”, a mărturisit Grozavu la Telekom Sport.

Pentru meciul de azi, Sepsi s-a confruntat cu probleme de lot importante. Florin Purece şi Istvan Fulop au fost accidentaţi, iar Rachid Bouhenna a fost suspendat, după ce la ultimul meci cu CFR Cluj, scor 0-1, a văzut cartonaşul roşu. Sepsi nu a scăpat nici de coronavirus. Leo Grozavu, tehnicianul formaţiei a dat startul, iar după a urmat şi preparatorul fizic Ovidiu Chiribici. În rândul lotului s-au infectat şi jucătorii Florin Ştefan, Lorand Fulop, Marius Ştefănescu, Cătălin Golofca şi Anass Achbar.

Stare antrenorului nu este nici acum una bună. „Am fost foarte rău, sunt foarte slăbit.. Am vorbit cu medici şi mi-au spus că perioadă de recuperare va fi foarte lungă. Este destul de dificil. Am făcut febră foarte mare, am avut stări de oboseală foarte accentuată. Plămâni mi-au fost afectaţi 50%. Probleme suficient de mari, peste ce m-am aşteptat. Nu ştiu când revin pe bancă. Poate după meciul cu FC Voluntari”, a declarat tehnicianul.

Sepsi este pe locul 4 în Liga I, cu 31 de puncte.



 

Afla mai multe despre: leo grozavu 

viewscnt
Articole similare