Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Grupa României din preliminariile Cupei Mondiale 2022 l-a alarmat pe Basarab Panduru: "Islanda m-a speriat rău. Aş vrea să cred că pe trei vom fi"

EXCLUSIV | Grupa României din preliminariile Cupei Mondiale 2022 l-a alarmat pe Basarab Panduru: "Islanda m-a speriat rău. Aş vrea să cred că pe trei vom fi"
Comentarii

Basarab Panduru a analizat grupa naţionalei României din drumul spre Campionatul Mondial din 2022, dar şi cum ar fi stat calculele cu alţi adversari.

Basarab Panduru analizează grupa României din preliminariile Cupei Mondiale 2022

România a fost repartizată în Grupa J în preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Tricolorii se vor lupta pentru calificarea la turneul final cu Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia şi Liechtenstein. Cum arată grupele din preliminariile Cupei Mondiale din 2022.

Panduru susţine că tricolorii vor avea o misiune grea, întrucât se vor întâlni, din nou, cu Islanda. Inclusiv naţionalele din urnele patru, cinci şi şase i-au atras atenţia lui Panduru: 

"E foarte grea grupa. Puteam să spun grea, dar am picat cu Islanda, ne putem lua revanşa. Nu cred că o să fie uşor nici cu Macedonia, nici cu Armenia, nici cu Liechtenstein. Armenia nu e uşor de bătut. Puteam pica şi cu alte echipe din acele urne. Irlanda e sub Islanda, sub astea trei. Cu Grecia era mai bine. Irlanda de Nord nu te bătea. Bulgaria era sub Macedonia. Cu Finlanda şi Bosnia era mai greu. Cehia era mai periculoasă. Cu Scoţia şi Israel era mai complicat. Cu Rusia, Slovenia era complicat. Aş vrea să cred că pe trei vom fi. Dacă terminăm pe doi... Dacă vine vreunul şi spune că batem Germania, înseamnă că e plecat de acasă. E o performanţă dacă terminăm pe locul secund. 

Pe mine, Islanda, m-a speriat rău în prima repriză. Dacă n-a arătat un cale afară de bun, ce se întâmplă când arată un fotbal din cale afară de bun? În prima repriză cu noi trebuiau să aibă 4-0. 

Germania a arătat o slăbiciune, pe care n-a mai arătat-o, în multe meciuri. Poate Islanda face trecerea spre o altă echipă, după ce a jucat cu noi", a declarat Basarab Panduru.  

Cristi Balaj, invitat în cadrul aceleiaşi emisiuni, crede că putem devansa Islanda şi Macedonia de Nord în grupa spre turneul final: "Pe locul doi vom fi", a declarat fostul arbitru. 

 

 

Afla mai multe despre: basarab pandururomaniaechipa nationala grupa romania cupa mondial 2022 

viewscnt
Articole similare