Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gustavo, nerăbdător să joace din nou pentru Craiova: "Putem câştiga campionatul!" Promisiunea pe care le-a făcut-o fanilor olteni

Gustavo, nerăbdător să joace din nou pentru Craiova: "Putem câştiga campionatul!" Promisiunea pe care le-a făcut-o fanilor olteni
Comentarii

Gustavo (28 de ani) a semnat din nou cu U Craiova în martie şi a revenit în Bănie pentru a face performanţă. Brazilianul se simte pregătit, după mai mult de o lună de pregătire, şi are ambiţia de a câştiga titlu cu echipa lui Cristiano Bergodi.

Sosit liber de contract de la Liaoning, Gustavo Vagenin vrea să câştige un titlu în Bănie, după ce a câştigat Cupa României în 2018. Fotbalistul brazilian a semnat cu Craiova în martie şi n-a apucat să redebuteze la echipa alb-albastră.

"Sunt deja şase, şapte săptămâni de când eu fac antrenamente cu echipa şi mă simt pregătit cu condiţia de joc. Ai luat o decizie cu privire la prelungirea contractului? Da, deja am decis cu clubul şi acum aştept să activeze contractul nou. (n.r. - Dacă vei câştiga titlul cu U Craiova vei cânta în Piaţa Mihai Viteazu la chitară?) Da, vă promit că dacă vom câştiga titlul sunt acolo cu chitara", a spus Gustavo.

Unul dintre "poneii" Craiovei, aşa cum era poreclită tripleta din atacul oltean în mandatul lui Devis Mangia, Gustavo, Băluţă, Mitriţă, crede că trupa din Bănie poate câştiga titlul chiar din acest sezon: "Cred că împreună putem să câştigăm campionatul, să avem un campionat bun", a mai spus Gustavo.

Gustavo a mai jucat la Craiova între 2016 şi 2018, timp în care a strâns 70 de meciuri, 19 goluri şi cinci pase de gol. Fotbalistul din Sao Paulo a câştigat Cupa României cu oltenii, în 2018, după o finală câştigată împotriva celor de la Hermannstadt, 2-0.

 

Afla mai multe despre: gustavou craiovatitluliga 1 

viewscnt
Articole similare