Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Haaland sau Lewandowski? Cine are mai mulţi fani în România şi cum se vede în Liga 1 „Der Klassiker”

EXCLUSIV | Haaland sau Lewandowski? Cine are mai mulţi fani în România şi cum se vede în Liga 1 „Der Klassiker”

Bundesliga

Comentarii

Borussia Dortmund - Bayern Munchen se joacă astăzi, de la ora 19:30, în etapa a 28-a din Bundesliga, iar derby-ul poate fi decisiv în lupta la titlu. „Der Klassiker” se vede în direct pe Telekom Sport 1, iar pe meci vor sta cu ochii şi echipele din Liga 1.

Bayern Munchen este lider în Bundesliga, cu 61 de puncte, patru mai multe decât rivala şi ocupanta locului doi Borussia Dortmund. 

„Aşteptăm cu toţii, dar fără spectatori... La Dortmund, 80.000 de spectatori, atmosfera pe care o făceau... I-am văzut pe Bayern etapa trecută cu lucruri bune şi mai puţin bune. Au calitate şi se vede că sunt neaşteptat de bine pregătiţi din punct de vedere fizic. Şi domină toate partidele şi din punct de vedere fizic. Eu merg pe Bayern”, a declarat preşedintele lui Dinamo, Florin Prunea.

Pe derby-ul Germaniei stă cu ochii şi Sergiu Buş, fotbalist cu prezenţe în campionate ca cel al Bulgariei, Angliei sau Italiei. În prezent la Gaz Metan Mediaş, atacantul care a marcat 10 goluri în acest sezon a făcut o comparaţie între Robert Lewandowski şi Erling Haaland. 

„Îmi plac foarte mult Dortmund, Leipzig... dar cred că Bayern va fi campioană. Îţi dau un pronostic până să mă întrebi, va câştiga Bayern la handicap. Sunt prea puternici. 

(Haaland sau Lewandowski?)
Lewandowski. Haaland este o stea în devenire, un jucător într-adevăr fenomenal. Pentru vârsta lui, ceea ce realizează este incredibil. Îi doresc doar să o ţină tot aşa şi să fie sănătos. Sunt sigur că va fi un atacant mare”
, a declarat fotbalistul lui Gaz Metan Mediaş, Sergiu Buş.

Afla mai multe despre: dortmundliga 1bayernklassikerbundesliga 

viewscnt
Articole similare