Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Hagi, selecţionerul României? Reacţia şocantă a lui Gică Popescu: "Doamne fereşte să se întâmple lucrul ăsta"

EXCLUSIV | Hagi, selecţionerul României? Reacţia şocantă a lui Gică Popescu: "Doamne fereşte să se întâmple lucrul ăsta"galerie foto
Comentarii

Ediţia Sport Report, de la Telekom Sport, de marţi a avut un invitat cu totul special: Gică Popescu, preşedintele FC Viitorul. Fotbalistul din Generaţia de Aur a comentat posibilitatea ca Gică Hagi să antreneze echipa naţională.

Mai exact, moderatorul emisiunii, Dan Udrea, l-a întrebat pe Popescu ce s-ar întâmpla dacă mâine Federaţia Română de Fotbal i-ar propune lui Hagi să fie selecţioner. Reacţia iniţială a "Baciului" a fost şocantă: "Doamne fereşte să se întâmple lucrul ăsta. Că rămânem fără antrenor".

După reacţia într-o notă uşor amuzantă, Popescu a redevenit serios şi a spus că Hagi are un viitor la echipa naţională: "Hagi la un moment dat va antrena echipa naţională. Eu ştiu că îşi doreşte la un moment dat să antreneze echipa naţională şi va antrena. Cândva. Nu mâine pentru că mâine nu poate să o antreneze, normal. Este antrenor la club, dar cândva cu siguranţa o va antrena"

De-a lungul timpului, între Gică Hagi şi actualul preşedinte FRF, Răzvan Burleanu, au existat anumite contre, însă Popescu este sigur că "Regele" poate trece peste acest impediment pentru a fi din nou selecţioner: "Eu cred că dragostea lui Gică pentru echipa naţională este mai presus de orice".

GICĂ HAGI, SELECŢIONERUL ROMÂNIEI

Hagi a fost selecţioner pentru o scurtă perioadă de timp, chiar în acelaşi an în care a decis să îşi agaţe ghetele în cui. În 2001 a fost numit "Regele" selecţioner, după ce Ladislau Boloni a dat curs ofertei venite de la Sporting Lisabona. 

Totuşi, mandatul lui Hagi a durat doar şase luni. România a ratat calificarea la Campionatul Mondial şi conducerea de atunci a decis să îl dea afară pe Hagi. Singura performanţă remarcabilă a României de atunci a fost victoria împotriva Ungariei, chiar la Budapesta. 

Visul lui Hagi rămâne în continuare să antreneze echipa naţională şi chiar dacă au mai existat zvonuri, discuţii din 2001, până în acest moment "Regele" nu a primit a doua şansă. 

Afla mai multe despre: gica popescuhagi 

viewscnt
Articole similare