Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Hagi va pune condiţii să vină la naţională". Care ar fi pretenţiile "Regelui" pentru a prelua echipa României: "Îşi asumă"

EXCLUSIV | "Hagi va pune condiţii să vină la naţională". Care ar fi pretenţiile "Regelui" pentru a prelua echipa României: "Îşi asumă"

Echipa națională

Comentarii

Gică Hagi e văzut drept unul dintre posibilii selecţioneri în viitor, iar impresarul Ioan Becali a dezvăluit în ce condiţii ar putea prelua naţionala.

Ioan Becali, despre posibilitatea ca Gică Hagi să devină selecţioner

Mirel Rădoi va analiza, împreună cu oficialii FRF, aventura sa la naţionala României, iar, în cel mai rău caz, ar putea părăsi naţionala. În tot acest timp, Giovanni Becali a vorbit despre posibilitatea ca Gică Hagi să devină selecţioner: 

"Eu cred că, e părerea mea, nu am vorbit cu el, dar Hagi va pune condiţii să vină (n.r. - la naţională), contractuale. Hagi e milionar, el vine la naţională şi îşi va lua un contract de 4-500.000 de euro pe an. Va pune condiţii ca nimeni să nu-l deranjeze şi cu asta basta. Vrea prime de calificare. Trebue să facă un acord cu presa, că o să-l zăpăcească, dacă va convoca jucători de la el. Îşi asumă. Şi Mirel, el a spus-o, că a fost măcelărit. 

Eu cred că Gică vine să lucreze la federaţie, dar n-o să-l intereseze cine e la federaţie. Vrea biroul lui, condiţiile lui, asta, asta, asta. Dacă te duci la Viitorul, îţi dai seama că asta ar vrea, ce zic eu", a declarat Ioan Becali, în cadrul emisiunii "Sport Report".

Agentul de jucători a evidenţiat şi probleme din cadrul naţionalei României şi a înaintat o soluţie: "De şase, şapte ani de zile nu avem un schelet al echipei naţionale. Noi nu avem o bază pe ce să construim echipa. Noi am rulat cred că 100 şi ceva de jucători, poate 120-130 de jucători în ultimii şapte ani. oi aveamun schelet. Păi, din generaţia asta, dacă tot a fost, hai să ţinem o bază, un nucleu de şase, şapte jucători", a mai spus Ioan Becali. 

 

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniagiovanni becaliioan becali 

viewscnt
Articole similare