Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Halucinant! Alexandru Păun putea juca infectat cu noul coronavirus în FCSB - CFR Cluj: "Nu trebuia să fie testat". Oficialii au evitat o situaţie dezastruoasă

EXCLUSIV | Halucinant! Alexandru Păun putea juca infectat cu noul coronavirus în FCSB - CFR Cluj: "Nu trebuia să fie testat". Oficialii au evitat o situaţie dezastruoasă

CFR Cluj

Comentarii

Oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, a dezvăluit o informaţie importantă. Alexandru Păun, fotbalist infectat cu noul coronavirus, nu ar fi trebuit testat înaintea partidei cu FCSB, conform protocolului, întrucât fusese supus testului în urmă cu o săptămână.

FCSB - CFR Cluj, amânat din cauza cazului de COVID-19

Sâmbătă, FCSB - CFR Cluj a fost amânat, cu câteva ore înainte de derby-ul de pe Arena Naţională. Alexandru Păun a fost depistat pozitiv, după ce s-a simţit rău. 

Totuşi, conform protocolului, Alexandru Păun nu ar fi trebuit testat, întrucât testele au loc o dată la două săptămâni. Mijlocaşul lui Dan Petrescu fusese testat în urmă cu o săptămână. Astfel, în cazul în care fotbalistul nu ar fi prezentat simptome, ar fi putut juca infectat în derby-ul cu FCSB:

"Am făcut un test pentru un jucător, pentru că avea câteva simptome. A avut puţină temperatură şi, din păcate, testul a ieşit pozitiv. Ce este foarte important şi ar trebui insistat pe această parte, este faptul că noi am respectat protocolul întocmai şi nu trebuia să fie testat jucătorul. Pentru că el a fost testat săptămâna trecută cu tot lotul echipei şi cu tot staff-ul tehnic şi rezultatele au fost negative. Dar, pentru a respecta comeptiţia şi pentru a respecta ceea ce s-a hotărât, ca acest campionat să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, pentru jucători, am decis să facem un test şi a fost o idee foarte bună pentru că, prin acest test, reuşim să protejăm pe ceilalţi din jurul nostru. Exact înaintea meciului cu Mediaşul, pentru că ele se fac la un interval de 14 zile, conform protocolului trimit de FRF, Ligă şi MTS. 

(n,r. - alţii cu simptome?)Singurul. Se vor testa toţi jucătorii, tot staff-ul tehnic, Toate persoanele care au făcut această deplsare, bineînţeles şi jucătorii care au rămas la Cluj. Astfel încât să fim siguri că nu mai există şi alte cazuri", a declarat oficialul lui CFR Cluj. 

De asemenea, Marius Bilaşco a mai spus că CFR Cluj nici nu se gândeşte la oprirea campionatului: "Ceea ce este halucinant este că există oameni în fotbal care mizează pe o strategie a noastră pentru a opri acest campionat sau a nu disputa un meci. Nici vorbă. Mi se pare total deplasat şi nu ar trebui să comentăm asemenea declaraţii, pentru că cel mai important lucru este sănătatea şi, aşa cum există lucruri pe care noi le-am stabilit la început spre binele fotbalului, de a continua această comeptiţie. Noi am dorit şi am respectat această hotărâre, pe care toţi care sunt implicaţi în desfăşurarea campionatului şi a participanţilor au luat-o din momentul când a fost prima oprire a campionatului", a mai spus oficialul campioanei României. 

Ce urmează acum pentru jucătorii lui CFR Cluj după ce Păun a fost depistat pozitiv. Când s-ar putea disputa derby-ul cu FCSB

 

 

Afla mai multe despre: alexandru pauncfr clujfcsbalexandru paun coronavirus 

viewscnt
Articole similare