Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Haos la Dinamo! Primul transfer pentru noul sezon este şi primul jucător care a plecat. I-a fost reziliat contractul

EXCLUSIV | Haos la Dinamo! Primul transfer pentru noul sezon este şi primul jucător care a plecat. I-a fost reziliat contractul galerie foto
Comentarii

Nebunia provocată de plecarea lui Mircea Rednic de la Dinamo şi întârzierea prezentării lui Eugen Neagoe din cauza protestului fanilor se revarsă şi asupra lotului. Un jucător adus în mandatul lui Rednic, în urmă cu două săptămâni, a plecat.

Din sursele Telekom Sport, clubul din şoseaua "Ştefan cel Mare" i-a reziliat contractul lui Ziggy Gordon, un fundaş lateral în vârstă de 26 de ani. Dinamo a anunţat pe 25 mai transferul scoţianului, dar în cele din urmă s-a dovedit a fi şi prima plecare de la "câini". 

  • 114 meciuri a adunat Ziggy Gordon în prima divizie a campionatului din Scoţia, marcând 4 goluri.

  • 11 partide a jucat Ziggy Gordon la Jagiellonia, cu care a terminat, în urmă cu doi ani, pe locul secund în prima ligă a Poloniei.

  • 2 selecţii are Ziggy Gordon pentru reprezentativa sub 19 ani a Scoţiei.

Născut la Glasgow, pe 23 aprilie 1993, Ziggy Gordon a evoluat în acest sezon pentru Hamilton, în prima ligă a campionatului scoţian, 41 de partide şi două goluri marcate în toate competiţiile.

Hamilton, Partick Thistle (Scoţia), Jagiellonia şi Pogon Siedlce (Polonia) sunt echipele la care a evoluat Ziggy Gordon în carieră.

Afla mai multe despre: ziggy gordondinamo 

viewscnt
Articole similare