Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima posibilă destinaţie pentru Harlem Gnohere. Atacantul francez a făcut anunţul în direct: "Aş merge acolo"

EXCLUSIV | Prima posibilă destinaţie pentru Harlem Gnohere. Atacantul francez a făcut anunţul în direct: "Aş merge acolo"
Comentarii

Atacantul Harlem Gnohere (32 de ani) a recunoscut, într-o intervenţie la Sport Center, că i-ar plăcea să revină la Dinamo, după ce, cu o zi în urmă, s-a înscris în Programul DDB al Peluzei Cătălin Hîldan.

Gnohere, care a jucat la Dinamo în perioada 2015-2017, s-a despărţit în această săptămână de FCSB. Francezul nu şi-a ales încă viitoarea echipă, dar recunoaşte că Dinamo se numără printre posibilele destinaţii.

"Cu siguranţă! E o echipă la care mi-aş dori să revin. Eu am mare respect pentru Dinamo, dar nu ştiu, vom vedea. M-am simţit bine acolo şi m-aş întoarce.

E clar că venirea mea aici (n.r. - în România) m-a ajutat să progresez cu antrenorii pe care i-am avut. Am fost mereu la un nivel performant. Aşa cum am spus, nu vreau să mă precipit, să spun că nu voi reveni aici. Vom vedea după vacanţă.

La ambele echipe (n.r. - Dinamo şi FCSB) m-am simţit foarte bine. La Dinamo e clar că e o atmosferă aparte, cu acei suporteri în spate. La derby-uri e ceva fantastic. La FCSB a fost mai dificil, pentru că nu am avut foarte mulţi suporteri, dar când veneau la stadion, ne încurajau. La derby-uri, în cupele europene, au fost şi ei acolo, alături de noi, şi au fost magnifici!", a declarat Harlem Gnohere, pentru Telekom Sport.

Gnohere s-a înscris în programul Doar Dinamo Bucureşti

Fotbalistul Harlem Gnohere s-a înscris, vineri seară, în Programul Doar Dinamo Bucureşti al Peluzei Cătălin Hîldan, de susţinere a grupării alb-roşii.

 “BIENVENUE, BIZONULE!

Gestul tău face cât 1000 de vorbe şi păreri despre Dinamo şi despre noi. O întoarcere cât o părere de rău. O revenire sinceră în rândurile celor care ţi-au dat un nume greu şi te-au aclamat, care au ştiut că n-are cum să-ţi fie prea bine ”dincolo”...

Recunoşti şi tu asta, aşa cum şi noi recunoaştem că te-am cam fluierat în ultimii ani.

Harlem a înscris din voleu în DDB la fel cum înscria pe vremuri pentru Dinamo: fără preluare,

Băiat dintr-o bucată. Dacă Dinamo îl doreşte, ar veni fără pretenţii financiare. Doar pentru a mai auzi câteva luni strigătul Peluzei: ”Bizonuuu, Bizonuuu!”

Alţii stau pe gânduri luni de zile. Sau ne spun că vor să vadă dacă ne descurcăm... Bizonul a intrat în DDB în 2 minute, după ce a fost sunat de noi în seara asta.

Înseamnă că e simplu şi orice dinamovist o poate face, mai ales că aplicaţia www.programddb.ro este în limba română.

Aşa trebuie să fie câinii: hotărâţi şi fără şovâială. Aşa cum aţi demonstrat astăzi, când aţi mâncat pe nerăsuflate toate biletele din Groapă, cu 8 zile înainte de meci”, se arată pe pagina de Facebook Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo.

Fanii dinamovişti strâng fonduri prin Programul DDB pentru a ajuta clubul confruntat cu probleme financiare după ce patronul Ionuţ Negoiţă a anunţat că nu mai doreşte să investească în echipă.

Afla mai multe despre: gnohere 

viewscnt
Articole similare