Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Helmuth Duckadam a dezvăluit de ce nu a devenit antrenor. Top 3 jucători alături de care a evoluat şi 3 adversari uriaşi din cariera legendei roş-albastre

EXCLUSIV Helmuth Duckadam a dezvăluit de ce nu a devenit antrenor. Top 3 jucători alături de care a evoluat şi 3 adversari uriaşi din cariera legendei roş-albastre

Top Interviuri

Comentarii

Helmuth Duckadam a fost invitatul lui Alexandru Săbău la emisiunea Top Interviuri, de a Telekom Sport.

Helmuth Duckadam, portarul unei generaţii, goalkeeper-ul cunoscut de întreg mapamondul, omul miracol de la Sevilla, s-a transferat în Ghencea în anul 1982. Miraculosul portar care a impresionat apoi pe tărâm andaluz făcuse patru sezoane excelente la UTA Arad şi a rămas până la urmă în Ghencea până în 1986, anul în care s-a transformat în "Eroul de la Sevilla". El a fost invitatul lui Alexandru Săbău, în cadrul emisiunii Top Interviuri, de la Telekom Sport.

Legendarul portar al Stelei a dezvăluit printre altele şi de ce nu a îmbrăcat, după retragerea sa din activitate, haina antrenorului de fotbal: ”Am încercat, am activat puţin la copii, dar mi-am dat seama că nu mi se potriveşte. trebuie să te naşti pentru fiecare meserie şi mi-a plăcut întotdeauna să fiu în conducere, şi la UTA am fost în conducere, şi la Vagonul Arad am fost vicepreşedinte, dar cel mai mult mi-am dorit ca în momentul în care s-a inventat acest post. În 2010, am avut şansa să mă cheme domnul Becali şi să intru în acest rol. Ce fac acum, să fiu imaginea FCSB, sunt cei mai frumoşi ani pentru că asta îmi place”

Duckadam a făcut şi un top trei al jucătorilor alături de care a evoluat în cariera sa, dar şi ai adversarilor pe care i-a întâlnit: ”E greu şi oricum neîndreptăţeşti pe unul sau altul. Sa nu fie cu supărare, i-aş lua pe care care au jucat la Steaua. Toţi erau buni, de la Belodedici, Piţurcă, Lăcătuş. Tudorel Stoica, e foarte greu să faci un top. Tot aud cine e mai bun, Hagi...dar foarte puţini mai ştiu sau mai trăiesc care l-au văzut pe Petschowski sau pe ceilalţi. Fiecare a avut o perioadă frumoasă. Cei mai celebri dintre adversarii de top, Bernd Schuster, la finală, Scifo şi Detari”

Fostul portar al echipei naţionale, Bogdan Stelea, este goal-keeperul român care l-a impresionat pe Duckadam: ”Stelică a fost unul dintre cei mai talentaţi” a mărturisit Duckadam, care apoi şi-a ales şi favoritul dintre portarii străini: ”Casillas, un portar care a jucat atâţia ani la un nivel atât de mare, Zenga, că mă tot întreba cineva de Buffon şi de Zenga, i-am zis că îmi plăcea mai mult Zenga” a mai spus actualul preşedinte de imagine de la FCSB, în exclusivitate, pentru emisiunea Top Interviuri, de la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: helmuth duckadam 

viewscnt
Articole similare