Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Helmuth Duckadam deplânge dispariţia lui Martin Tudor: "Te îngrozeşte pur şi simplu. Nu am cuvinte. Condoleanţe familiei"

EXCLUSIV | Helmuth Duckadam deplânge dispariţia lui Martin Tudor: "Te îngrozeşte pur şi simplu. Nu am cuvinte. Condoleanţe familiei"

Fotbal

Comentarii

Fotbalul românesc este în stare de şoc, după anunţul referitor la trecerea în nefiinţă a lui Martin Tudor. Fostul portar al Stelei a decedat în această dimineaţă din cauza unui infarct, la doar 43 de ani.

Fostul portar de legendă al Stelei, Helmuth Duckadam, cel care ocupă acum funcţia de preşedinte de imagine la FCSB, şi-a exprimat regretele pentru tragedia întâmplată. Erou de la Sevilla pune totul pe stresul cotidian care, la un moment dat, pare că te acaparează şi nu-ţi mai dă de ales. Duckadam a recunoscut, exclusiv pentru Telekom Sport, că încearcă să evite stresul pe cât de mult posibil, însă regretă nu a făcut acest lucru mai devreme.

Cum a picat o asemenea veste, cu moartea lui Martin Tudor la 43 de ani?

- Pfuu, cum să pice o asemenea veste?! Te îngrozeşte, pur şi simplu te îngrozeşte pentru că este mult mai tânăr ca mine şi pfuu, ce să zic? Nu ai cuvinte. Dumnezeu să îl ierte. Condoleanţe familiei. Ce pot să zic în asemenea situaţie?

Parcă din ce în ce mai mulţi oameni, foşti fotbalişti, pier aşa în moduri dureroase...

- Da, şi tineri. Tineri şi na, e foarte greu. Se întâmplă. Până la urmă stresul îşi spune cuvântul şi din păcate uite că pleacă oameni tineri care ar mai fi avut mult timp în faţă. Încă o dată condoleanţe familiei pentrru că este un moment foarte, foarte dificil. 

Când aţi reuşit să vă concentraţi mai mult pe viaţa personală decât pe problemele profesionale, să lăsaţi stresul. Pentru că şi dumneavoastră aţi avut probleme.

- De vreo cinci ani încoace. Deci nu de foarte multă vreme, din păcate. Dar de cinci ani de zile am zis să le las pe toate la o parte, să încercăm să mergem în concedii, să stau aproape de familie pentru că viaţa îţi oferă surprize neplăcute şi atunci hai să ne trăim viaţa. Asta încerc şi acum chiar dacă în situaţia dată e mai greu, dar încercăm să trecem peste ele. 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare