Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Horaţiu Moldovan îşi apără Rapidul şi vrea cele trei puncte cu U Craiova: ”Ce s-a spus despre echipa noastră nu îşi avea locul”

EXCLUSIV Horaţiu Moldovan îşi apără Rapidul şi vrea cele trei puncte cu U Craiova: ”Ce s-a spus despre echipa noastră nu îşi avea locul”

Rapid

Comentarii

Rapid se pregăteşte de duelul cu U Craiova 1948, programat luni, de la ora 20:30, din etapa cu numărul 14 din Liga I.

Horaţiu Moldovan vrea să le închidă gura contestatarilor şi să ia cele trei puncte cu U Craiova: ”Ce s-a spus despre Rapid nu îşi avea locul”

Giuleştenii au suferit o înfrângere în Cupa, 2-0, împotriva Politehnicii Timişoara, formaţie din Liga 2, şi a fost eliminată din competiţie.

În Liga I a obţinut doar o victorie cu Dinamo, scor 1-1, iar acum vrea să obţină victoria cu oltenii lui Mititelu.

Portarul echipei, Horaţiu Moldovan, ne-a mărturisit că Rapidul are nevoie de cele trei puncte în duelul cu oltenii.

Moldovan a prefaţat duelul de luni seara şi a avut şi un mesaj pentru contestatari.

”Sper să obţinem cele 3 puncte că avem mare nevoie de victorie, să ne descătuşăm, să arătăm că toate speculaţiile ce s-au făcut în aceste zile sunt total neadevărate!

Nu neapărat că ne-au deranjat dar nu cred că îşi aveau locul ce au spus despre echipă în aceste momente. Am bătut şi campioana. Am făcut un meci mai slab cu Dinamo, a venit şi această înfrângere din Cupa. Le respectă decizia suporterilor îi aşteptăm în continuare alături de noi şi sperăm să obţinem 6 puncte din următoarele două meicuri. 

Se pare că avem mai multe dificultăţi cu echipele din subsolul clasamentului, ne motivăm mult mai bine cu campioana, cu echipele de cupe europene.

(n.r. aveţi de luat o revanşă cu Craiova) O revanşă... e mult spus o revanşă, într-adevăr ne-au batut în Liga a doua, noi sperăm să-i batem unde e mai important în primul eşalon”,
a declarat Horaţiu Moldovan, portarul echipei Rapid Bucureşti.

”Parcă nici nu am apucat să ne obişnuim cu spectatori, a fost doar o lună, două şi iar a venit această lege”

Întrebat de cum se simte echipa la Mioveni, unde joacă momentan, Moldovan a mărturisit: ”Da, le mulţumim că ne găzduiesc foarte bine, e un teren foarte bun. Nu e departe de Bucureşti, dar cu toţii aşteptăm să jucăm în Giuleşti. Nu la Mioveni sau pe Arena Naţională. Va fi trist fără spectatori. Parca nici nu am apucat să ne obişnuim cu spectatori, a fost doar o lună, două şi iar a venit această lege. Nu ne putem împotrivi, sănatatea e mai importantă decât fotbalul!”.

Afla mai multe despre: rapidhoratiu moldovan 

viewscnt
Articole similare