Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”I-aş recomanda să fie mai serios!” Prunea, atac direct la Leo Grozavu: ”Nu şi-a respectat cuvântul”

EXCLUSIV | ”I-aş recomanda să fie mai serios!” Prunea, atac direct la Leo Grozavu: ”Nu şi-a respectat cuvântul”

Dinamo București

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Florin Prunea a vorbit şi despre variantele de antrenori cu care Dinamo a negociat şi care au picat.

Prunea a lansat un atac direct la adresa lui Leo Grozavu, tehnician care a fost foarte aproape de a semna un acord cu Dinamo. Totodată, managerul general al ”câinilor” a refuzat să-i răspundă în vreun fel impresarului Anamaria Reghecampf, cea care ar fi fost de fapt mărul discordiei în discuţiile dintre Leo Grozavu şi Dinamo:

Florin Prunea despre varianta Dario Bonetti: ”A picat pentru că a picat. Restul nu mai contează. Cel puţin pentru noi, nu contează. Noi avem antrenor, cu Duşan negociem de foarte mult timp şi mă bucur că am căzut de acord"

Florin Prunea despre varianta Leo Grozavu: ”Nu are legătură cu Anamaria Reghecampf. Noi lucrăm cu toţi impresarii. Grozavu nu şi-a dorit să vină la Dinamo şi nu ne-am înţeles. Nu mă mai interesează această discuţie. I-aş recomanda doar să fie mai serios, atât. Mai ales când baţi palma cu un fost coleg de echipă, trebuie să-ţi respecţi cuvântul. Nu am avut nicio convorbire telefonică cu Anamaria. Acum trei săptămâni am primit un mesaj şi vorbea foarte frumos. Nu a discutat nimic cu mine. Nu e nicio problemă dacă are jucători sub contract cu noi”

Variantele Grozavu şi Bonetti au picat, iar Dinamo l-a ales pe Uhrin Junior, antrenor cu care Prunea spune că au oficialii ”câinilor” au discutat de mai mult timp.

Dusan Uhrin este noul antrenor al lui Dinamo. Cehul a semnat o înţelegere care se întinde pe un an şi va câştiga lunar 10.000 de euro. Uhrin va conduce primul antrenament chiar în această seară, de la 18:30.

Antrenorul în vârstă de 51 de ani urmează să fie prezentat oficial într-o conferinţă de presă care va fi organizată mâine sau poimâine.

Afla mai multe despre: florin prunealeo grozavudario bonetti 

viewscnt
Articole similare