Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV I Bănel Nicoliţă, poveste incredibilă: "Prima oară când am luat primă mi-au dat 5 lei!"

EXCLUSIV I Bănel Nicoliţă, poveste incredibilă: "Prima oară când am luat primă mi-au dat 5 lei!"

Fotbal

Comentarii

Fotbalul te răsplăteşte dacă nu-l păcăleşti! Ghionea şi Nicoliţă ştiu cel mai bine acest lucru. Nu provin din familii bogate, iar inceputurile în fotbal au fost destul de grele.

Provenit dintr-o familie săracă şi cu multi copii, Bănel are o poveste care bate filmul. Primii bani au venit la fix: n-avea nici cu ce să se încalţe. "Prima sumă de bani câştigată a fost când eram la Divizia D, la mine la Făurei. Câştigasem foarte puţini bani, dar m-am bucurat foarte mult de ei. Pentru că fusese pentru prima oară când am luat acea primă, vreo 5 lei. M-am bucurat enorm, m-am dus şi mi-am luat adidaşi. Era o bucurie foarte mare", spune Bănel pentru Telekom Sport.

O poveste emoţionantă o are Ghionea, la echipa de tineret a Oţelului Galaţi. "Primii bani au fost, mi-aduc aminte, la echipa de tineret a Oţelului Galaţi. E o amintire extraordinară. N-aveam salariu, când luau ceilalţi băieţi salariu, strângeau fiecare o sumă ca să îmi facă echivalentul salariului şi mie. Nu mă simţeam confortabil, dar a venit momentul când aveam şi eu salariu, nu mai stiu exact cât. Dar a fost un lucru extraordinar", a povestit Ghionea.

Afla mai multe despre: banel nicolitasorin ghioneabanipovestetelekomsportexclusiv 

viewscnt
Articole similare