Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV I Dezvăluiri în premieră din vestiarul FCSB. Jucătorii au rupt tăcerea: "Asta se întâmplă!"

EXCLUSIV I Dezvăluiri în premieră din vestiarul FCSB. Jucătorii au rupt tăcerea: "Asta se întâmplă!"

FCSB

Comentarii

FCSB a intrat în vârf de formă în pauza competiţională. Telekom Sport a aflat secretul roş-albaştrilor. Dică a creat o adevărată familie în curtea liderului.

FCSB e liniştită în pauza prilejuită de meciurile echipei naţionale. Stă excelent pe toate planurile într-un sezon început în iulie şi în care a jucat 26 de meciuri.  Nicolae Dică s-a calificat echipa în primăvara europeană pentru prima oară din 2013!

"Acum 2 ani jucam în Liga a II-a şi acum joc în primăvara europeană şi aproape meci de meci în liga I. E un pas mare pentru mine în carieră", spune Dennis Man.

Lideri în Europa, roş-albaştrii conduc şi Liga I. Conducerea a investit aproape 7 milioane de euro pentru titlul 27.  "Când am ajuns aici, am rămas foarte impresionat pentru că foarte mulţi colegi rămân după antrenamente, unii merg la sala, alţii stau pe teren şi continuă să se antreneze, chiar dacă antrenamentul cu echipa este terminat", recunoaşte şi Dragoş Nedelcu.

Mai mult, veteranii îi ajută şi ei pe puşti. Ajuns la 37 de ani, Teixeira e decan de vârstă la FCSB. ”Noi cei tineri avem multe de învăţat de la Teixeira şi de la Budescu, jucători cu experienţă. Încercăm tot timpul să-i urmărim şi să luăm tot timpul ce-i mai bun de la ei”, a declarat Man pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dennis mansteauafcsbnicolae dicadragos nedelcu 

viewscnt
Articole similare