Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV I Răducioiu dezvăluiri incredibile: "Am găsit jucători care fumau în autocar, care beau şi fiecare făcea încălzirea când dorea!"

EXCLUSIV I Răducioiu dezvăluiri incredibile: "Am găsit jucători care fumau în autocar, care beau şi fiecare făcea încălzirea când dorea!"
Comentarii

Florin Răducioiu e singurul român care a jucat în cele mai tari cinci campionate din lume, însă cariera sa putea lua o altă întorsătură. "Am refuzat o ofertă bună, clubul ar fi primit 10 milioane de dolari", a dezvăluit fostul component al Generaţiei de Aur.

În 1997, Răducioiu a fost aproape de unul dintre cele mai costisitoare transferuri ale acelor vremuri: de la Espanyol, la Rangers. 

"O echipa tanara, care promovase din liga a doua. Eram adevaratul star al echipei, ei il numesc crack, adevaratul crack. Relatia dintre mine si Camacho, antrenorul de atunci, se strica un pic. Dupa al doilea an, aveam oferta foarte buna de la Glasgow Rangers. Ei bine, pana la urma am refuzat sa ma duc pe un contract foarte bun. Espanyol facea o afacere foarte buna atunci, mi-aduc aminte, se vorbea de 8-10 milioane de dolari", a dezvăluit Răducioiu pentru Telekom Sport.

Obişnuit cu rigorile campionatului italian, Răducioiu a ajuns apoi în Primera, la Espayol şi ulterior în Anglia: "Vin la West Ham, intr-o echipa buna, cu un antrenor care se numea Harry Redknapp, dar am gasit o echipa pur si simplu fara disciplina. Am gasit jucatori care fumau in autocar, care beau, fiecare facea incalzirea cand dorea, am zis 'Mamma Mia, unde am ajuns!"

Afla mai multe despre: florin raducioiuexclusivpovestetelekom sportanglia 

viewscnt
Articole similare