Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ianis Hagi a primit mai multe oferte din străinătate: ”Depinde ce îşi doreşte el”

EXCLUSIV | Ianis Hagi a primit mai multe oferte din străinătate: ”Depinde ce îşi doreşte el”

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi ar putea în vară să schimbe din nou echipa. Mihai Popescu, cel care a promovat cu Hearts în prima ligă din Scoţia, spune că a auzit şi el că mijlocaşul lui Rangers are mai multe oferte.

Ianis Hagi a avut un sezon bun la Rangers, unde a avut în total 44 de apariţii, 8 goluri şi 14 assist-uri. Însă în vară s-ar putea transfera din nou. Presa din străinătate insistă că mijlocaşul de 22 de ani este dorit cu insistenţă de FC Sevilla şi Lazio.

Mihai Popescu, cel care în sezonul viitor va juca în prima ligă din Scoţia, susţine că şi-ar dori şi un duel cu Ianis Hagi, dar a auzit că are mai multe oferte şi s-ar putea transfera în alt campionat.

Mihai Popescu: ”Am înţeles că Ianis are ceva oferte”

În vârstă de 27 de ani, Mihai Popescu joacă la Hearts din vara trecută, când s-a transferat de la Dinamo. Anterior, fusese împrumutat de Dinamo la St. Mirren. În acest sezon, Mihai Popescu a promovat cu Hearts în prima ligă şi am putea avea doi români în campionatul Scoţiei.

Însă fundaşul lui Hearts spune că a auzit şi el de ofertele pe care le are Ianis Hagi, care s-ar putea transfera în alt campionat:

”Să sperăm că ne vom întâlni, pentru că am înţeles că are ceva oferte. M-aş bucura pentru el să şi rămână, pentru că a avut un sezon bun la Rangers, dar, în acelaşi timp, mi-aş şi dori să meargă la un club mai mare.

Depinde ce îşi doreşte şi el. Suntem singurii români care jucăm în această ligă şi ar fi un moment frumos. Şi m-aş bucura dacă am putea să facem schimb de tricouri”, a spus Mihai Popescu pentru Telekom Sport.

Presa din străinătate a scris în mai multe rânduri că Ianis Hagi este dorit de FC Sevilla şi Lazio Roma, două dintre echipele mari din Occident. Cei mai interesaţi ar fi spaniolii, care ar fi făcut o ofertă de 13 milioane de euro pentru mijlocaşul de 22 de ani.

Ianis Hagi s-a transferat în vara trecută la Rangers, care a plătit 3,5 milioane de euro pentru a-l lua de la Genk.

Afla mai multe despre: mihai popescu 

viewscnt
Articole similare