Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Ianis Hagi apărat de un fost internaţional: ”Se aşteaptă prea mult de la el. Prea mare presiunea pe Ianis”

EXCLUSIV Ianis Hagi apărat de un fost internaţional: ”Se aşteaptă prea mult de la el. Prea mare presiunea pe Ianis”

Echipa națională

Comentarii

Costin Lazăr sare în apărarea lui Ianis Hagi, după criticile primite în ultima vreme de jucătorul formaţiei Rangers FC.

Naţionala de tineret e mândria ţării. Puştii lui Mutu au obţinut calificarea la al doilea turneu final consecutiv şi adună laude din toate direcţiile.

”La starea asta din fotbalul românesc, orice calificare trebuie privită ca o mare performanţă, felicitări tuturor, antrenorilor, jucătorilor, azi am văzut câteva critici la adresa jocului echipei, e o mare performanţă, realizare, felicitări” a mărturisit Daniel Pancu, antrenorul formaţiei Poli Iaşi.

Ianis Hagi a fost lăsat de Rădoi la tineret, dar nu a impresionat în faţa danezilor. ”Se aşteaptă prea mult de l el, e prea multă presiune pe el. El e învăţat cu presiunea, probabil, de mic, dar e prea multă presiune. Ce să aşteptăm de la un singur jucător? E o presiune prea mare, când ştii că toată lumea aşteaptă de la tine, s-ar putea să dezămăgeşti” a explicat şi fostul internaţional român, Costin Lazăr.

România s-a calificat a doua oară consecutiv la turneul final al Campionatului European de tineret, după ce a remizat, marţi, la Ploieşti, scor 1-1 (0-0), cu Danemarca, în ultimul meci al grupei a opta a preliminariilor. Turneul final se va desfăşura în Ungaria şi Slovenia, în 2021. La turneul final se califică echipele de pe primul loc în cele nouă grupe şi cele mai bune cinci formaţii de pe locurile 2.

Afla mai multe despre: costin lazărianis hagidaniel pancu 

viewscnt
Articole similare