Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ianis Hagi, ce transfer! Genk primeşte o sumă uriaşă în schimbul decarului echipei naţionale. Anunţul momentului

EXCLUSIV | Ianis Hagi, ce transfer! Genk primeşte o sumă uriaşă în schimbul decarului echipei naţionale. Anunţul momentului
Comentarii

Ianis Hagi va fi protagonistul unui transfer spectaculos, în această vară.

Cel puţin asta crede fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir. Întrebat dacă vreun jucător român va mai prinde un transfer pe multe milioane de euro, în contextul crizei provocate de pandemia de COVID-19, Dumitru Dragomir s-a declarat convins că Ianis Hagi va fi acel fotbalist.

"Da, sigur! Peste două luni de zile nici nu mai ştim că a fost coronavirus. Am mare încredere în Ianis Hag! E febleţea mea şi l-am tot lăudat. Acum a început să prindă şi forţă în picioare. Şi convingerea mea este că va fi un foarte bun fotbalist pentru echipa naţională", a declarat Dumitru Dragomir, care i-a atras atenţia lui Ianis să se ferească de revenirea în Belgia.

"(n.r. - În ce campionat îl vedeţi impunandu-se?) În toate campionatele lumii. Are talent să joace oriunde. Mai puţin la belgieni. Să fugă de Belgia. De la ei am luat forma de campionat, o porcărie mai mare nu există! Când am crezut că ne îndreptăm şi venim la 16-18 echipe am auzit că nu vor televiziunile şi nu o să se mai schimbe nimic", a adăugat Dragomir.

Ianis Hagi are mai multe posibilităţi de transfer

În vârstă de 21 de ani, Ianis Hagi este în prezent împrumutat de Genk la Rangers, gruparea scoţiană având posibilitatea de a-l transfera definitiv pentru cinci milioane de euro. Totuşi, cu toate că românul a impresionat pe Ibrox, Rangers nu poate în acest moment să achite întreaga sumă şi ar dori să negocieze. La pândă stă şi Lazio, care, conform presei italiene, ar fi dispusă plătească mai mult de cinci milioane de euro pentru român. De altfel, şi Gheorghe Hagi a dezvăluit, pentru Telekom Sport, că fiul său nu va duce lipsă de oferte, în cazul în care scoţienii nu activează opţiunea de transfer definitiv.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare