Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ianis Hagi coleg cu Lionel Messi? Prima reacţie a decarului naţionalei de tineret despre posibilul transfer la FC Barcelona

EXCLUSIV | Ianis Hagi coleg cu Lionel Messi? Prima reacţie a decarului naţionalei de tineret despre posibilul transfer la FC Barcelona

Farul Constanța

Comentarii

Ianis Hagi la Barcelona este una dintre ştirile care au devenit rapid virale în ultima săptămână. Cum comentează Hagi junior posibilitatea de a juca lângă Messi?

Negocieri avansate cu Genk, tatonări cu Ajax Amsterdam, ”puls” luat la Dortmund şi ofertă bombă din partea Barcelonei. Cam aşa arată ”harta” situaţiei în care se află Ianis Hagi.

Un singur lucru e cert acum: Ianis nu va mai evolua la Viitorul! Gazeta Sporturilor anunţă că Viitorul a primit o ofertă de 15 milioane de euro din partea Barcelonei. Totuşi, Gică Hagi îl sfătuieşte pe Ianis să nu accepte.

Ce crede Ianis Hagi despre posibilitatea de a împărţi vestiarul cu Lionel Messi, starul Barcelonei? Hagi Jr i-a mărturisit lui Silviu Tudor Samuilă în exclusivitate la Telekom Sport: ”Nu sună rău deloc. Vom vedea. Va veni timpul. Timpul va decide. Sunt pregătit să joc oriunde, indiferent de club, de situaţie, fotbalul îl fac din plăcere, nu pentru, faimă, nu pentru bani. Pur şi simplu vreau să intru pe teren să joc fotbal să profit de cât timp mai am să joc cât mai mult, atât îmi doresc” a declarat Ianis Hagi.

Ianis e "85,7% Messi"!

Ianis Hagi este al doilea pe lista jucătorilor sub 23 de ani care seamănă cu Leo Messi. Analiza a fost realizată de Instititul de Cercetare Big Data la solicitarea unei televiziuni spaniole. Emisiunea ”No Pot Ser” de la TV3 a contractat firma Big Data pentru un studiu care să arate care sunt jucătorii din lume care pot fi asemănaţi cu Lionel Messi pe baza datelor deja existente.

71.600 de jucători, 2.300 de echipe şi 73.000 de meciuri au fost analizate, iar la final, sursa citată a evidenţiat care sunt jucătorii care seamănă cel mai mult cu Lionel Messi.

Dintre fotbaliştii de top din lume, în urma rezultatelor, fotbalistul cu statistici similare cu Leo Messi este Eden Hazard, cu un procentaj de 92.70%. Pe podium se mai clasează francezul Kylian Mbappe cu un procentaj de 91.3% şi argentinianul Sergio Aguero cu un procentaj de 91.1%.

Internaţionalul român, Ianis Hagi a fost al doilea în lume dintre tinerii fotbalişti care seamănă cu Messi, scrie cotidianul SPORT din Catalonia. Primul este Steven Berwijn de la PSV Eindhoven cu un procentaj de 89.6%, iar Hagi Jr. este al doilea cu 85.7%. Al treilea în clasament este coechipierul lui Messi, Ousmane Dembele cu un procentaj de 85.2%.

Afla mai multe despre: ianis hagilionel messi 

viewscnt
Articole similare