Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ianis Hagi, despre fotbalistul Gică Hagi, dacă ar fi avut un antrenor ca el: "Nu juca niciun minut. Întrebaţi-l!"

EXCLUSIV | Ianis Hagi, despre fotbalistul Gică Hagi, dacă ar fi avut un antrenor ca el: "Nu juca niciun minut. Întrebaţi-l!"

Stranieri

Comentarii

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, Ianis Hagi (21 de ani) a vorbit despre fotbalistul Gică Hagi (55), despre care a spus că nu ar fi jucat niciun minut sub comanda antrenorului Hagi. Fiul "Regelui" a dezvăluit că încearcă să facă nişte comparaţii în ceea ce priveşte modul în care ar fi arătat Hagi senior dacă era antrenat de "Maradona din Carpaţi".

"Încerc să fac comparaţii cum ar fi fost Gheorghe Hagi jucătorul să îl fi avut pe Gheorghe Hagi antrenorul, nu juca nici un minut Gheorghe Hagi jucătorul. Am vorbit şi cu el întrebaţi-l să vedeţi, nu mai venea, făcea ce voia pe teren, chiar vorbeam cu el. Bine, într-adevăr era şi un alt stil, fotbalul era fioarte mult unu la unu, era foarte mult pe individual, acum e mult mai tacticizat, trebuie să stai în blocul echipei, de acolo să faci în zona ai a ta. Dar ce îmi spusese el că întâlnise la Barcelona s-a dus şi l-a pus Cruyff în dreapta şi a zis tu de acolo în zona aia lucrezi nu te mai duci tu peste tot unde vrei şi acolo mi-a şi spus şi cum a şi spus-o şi el în nenumărate rânduri Barcelona şi Cruyff i-au schimbat gândirea fotbalului. Şi în stilul în care joacă la Viitorul şi ştiu cum e, ok ar fi jucat pentru că era foarte talentat jucătorul dar disciplina nu era acolo şi cu siguranţă trebuia să lucreze cu jucătorul Gheorghe Hagi", a spus Ianis Hagi, într-un interviu acordat pentru Telekom Sport.

Ianis a spus că nu-i plăcea faptul că fotbalistul Gică Hagi cobora foarte mult la mijlocul terenului pentru a face lucruri pe care le puteau face alţi coechipieri.

"Asta spuneam şi eu, că dacă avea un antrenor cum e el acum, în momentul de faţă, să îl fi avut atunci, să îl facă mai disciplinat puţin, adică disciplinat în ce sens, să nu mai facă munca altora, vedea de foarte multe ori la mijlocul terenului şi pasa din stânga în dreapta, ceea ce putea să facă şi Costel Gâlcă putea să facă şi Lupescu în 1994, Gică Popescu, o muncă pe care şi alţii puteau să o facă, dacă stătea doar sus în ultimii 30 de metri, să facă doar acţiunile de acolo, pe care le-a şi făcut, dar dacă le făcea într-un număr mult mai mare, cu siguranţă era mult mai periculos şi avea mult mai multe goluri şi pase de gol şi asta vorbeam cu el şi a zis că ai dreptate şi aşa e într-un număr mult mai mare, cu siguranţă era mult mai periculos şi avea mult mai multe goluri şi pase de gol şi asta vorbeam cu el şi a zis că ai dreptate şi aşa e", a mai declarat Ianis Hagi.



Cât a stat alături de familie, în starea de urgenţă, Ianis Hagi a putut urmări la TV meciurile vechi ale naţionalei României, de la Mondialele din 90, 94 şi 98.

Afla mai multe despre: ianis hagigica hagiinterviuantrenorfotbalist 

viewscnt
Articole similare