Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Ianis Hagi e pe val, dar eu îl luam pe Nistor!" Încă un antrenor din Liga 1 îl cere pe Dan Nistor la echipa naţională

EXCLUSIV | "Ianis Hagi e pe val, dar eu îl luam pe Nistor!" Încă un antrenor din Liga 1 îl cere pe Dan Nistor la echipa naţională

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra a anunţat vineri lista jucătorilor convocaţi la prima reprezentativă pentru primele meciuri din preliminariile Campionatului European din 2020. Dan Nistor a fost, încă o dată, uitat de Cosmin Contra, iar lista antrenorilor din Liga 1 care îl cer la naţională se măreşte.

"Acum, la primul meci, dacă era după mine, eu îl luam pe Nistor. Titular", a declarat Ioan Andone în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Manager-ul general de la FC Voluntari a explicat motivul pentru care l-ar fi convocat pe Dan Nistor la echipa naţională, dar şi în ce condiţii: "Ianis Hagi e pe val. Ianis Hagi e pe val, e în playoff, dar din păcate, Nistor,care e şi unul din preferaţii mei, e în playout. Ăsta e unul din criterii. Doi, el e un jucător tânăr care poate să ducă încă 7-8 ani la echipa naţională, Ianis Hagi, iar Dan Nistor e de conjunctură acum, doi, trei ani. Depinde ce îţi doreşti ca antrenor, depinde ce soluţii. Să vedem dacă îl foloseşte titular... Dacă îl aduci pe Dan Nistor să fie rezervă, mai bine nu îl aduci. Ai înţeles? Eu, dacă aş fi antrenorul echipei naţionale, mai bine nu îl aduc pe Dan Nistor dacă nu îl folosesc. Îl aduc când îl pun titular".

Nistor, în vârstă de 30 de ani, are doar două selecţii la echipa naţională. Ianis Hagi a debutat în toamnă la prima reprezentativă, în victoria de la Ploieşti, 3-0, împotriva Lituaniei. 

Afla mai multe despre: dan nistorioan andoneechipa nationala 

viewscnt
Articole similare