Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ianis Hagi i-a pus gând rău lui Florin Niţă înaintea duelului direct din Europa League: ”Mă tot tachinez cu el, îl aştept, vreau să îi dau gol”

EXCLUSIV | Ianis Hagi i-a pus gând rău lui Florin Niţă înaintea duelului direct din Europa League: ”Mă tot tachinez cu el, îl aştept, vreau să îi dau gol”
Comentarii

Într-un interviu cu Telekom Sport, Ianis Hagi a vorbit despre duelul din Europa League împotriva colegului de la echipa naţională, Florin Niţă.

Odată cu înfiinţarea Conference League, numărul grupelor din Europa League a scăzut de la 12 la opt, iar competiţia a devenit una mult mai aprigă.

Echipele de ”umplutură” din anii trecuţi au fost retrogradate în Conference, astfel că accederea din grupele Europa League a devenit un obiectiv mult mai greu.

Ianis Hagi şi Florin Niţă au avut neşansa de a se întâlni încă din prima fază a competiţiei, de după peliminarii, într-o grupă din care mai fac parte Lyon şi campioana Danemarcei, Brondby.

Realist, Rangers şi Sparta se luptă pentru poziţia secundă, cu francezii lideri detaşaţi în grupă. Astfel, doar unul dintre Ianis Hagi şi Florin Niţă are şanse de a prinde primăvara Europa League.

Înaintae duelului direct, fiul ”Regelui” a anunţat că i-a pus gând rău colegului de la naţională. Ianis a afirmat că vrea să marcheze în poarta lui Niţă, după ce portarul român a ieşit învingător din meciul tur.

Ianis Hagi i-a pus gând rău lui Florin Niţă înaintea duelului direct din Europa League

De când s-a tras grupa mă tot tachinez cu el, dar până la urmă îşi vrea binele pentru el, pentru echipa lui şi eu la fel.

Cine e mai bun, acela să câştige, aşa cum ei au fost mai buni în primul meci şi au câştigat, i-am strans mâna şi i-am zis că 'te aştept pe Ibrox, pentru că va fi un meci diferit'.

(n.r. e o ambiţie personală să-i dai gol lui Niţă?) Da, da! Aşa cum a fost şi cu Tătăruşanu, când nu reuşeam să-i dau gol din penalty la antrenament la naţională, dar aveam în cap, când voi juca împotriva lui, trebuie să marchez.

Chiar dacă a fost amcial, am reuşit să dau două goluri şi m-am simţit super bine după meci. Aşa că îl aştept şi pe Niţă şi sper să pot să fiu pe teren, să pot să marchez”, a declarat Ianis Hagi, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ianis hagiflorin niţă 

viewscnt
Articole similare