Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ianis Hagi, selecţionat în naţionala mare sau în cea U21? Adrian Mutu a dezvăluit unde va fi chemat mijlocaşul lui Rangers VIDEO

EXCLUSIV | Ianis Hagi, selecţionat în naţionala mare sau în cea U21? Adrian Mutu a dezvăluit unde va fi chemat mijlocaşul lui Rangers VIDEOgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul României U21, Adrian Mutu, a susţinut că locul lui Ianis Hagi este în cadrul lotului naţionalei mari, datorită formei foarte bune arătate, odată împrumutat la Rangers.

Adrian Mutu şi-a luat gândul de la Ianis Hagi, înainte de cele mai importante meciuri de calificare la EURO 2021: "E pentru echipa naţională mare, Ianis. Cred că forma în care se află... Sper eu să fie unul jucătorii determinanţi la echipa naţională mare. Păi nu aş putea să văd cum să mă ajute dacă e la naţionala mare. Dacă s-ar fi întâmplat ceva cu el, în sensul că nu ar fi jucat şi ar fi într-o perioadă să spunem grea aşa cum s-a întâmplat înainte să plece din Belgia, probabil că ar fi venit la naţionala de tineret atât pentru calităţile pe care le are şi pentru a-i da şansa de a-l revitaliza, de a fi gata pentru naţionala mare. Pentru că ideea naţionalei de tineret nu este doar de a face rezultate, ci şi de a forma pentru naţionala mare. 

Până acum se pare că da, este într-o formă bună, a făcut jocuri foarte bune, are un moral presupun extraordinar în momentul de faţă şi sper să îl aibă şi într-o lună, atunci când Mirel va avea nevoie de el", a declarat selecţionerul naţionelei U21 pentru Telekom Sport.   

Echipa ideală a lui Mirel Rădoi pentru meciul cu Islanda. România (4-2-3-1): Tătăruşanu - Benzar, Chiricheş, Radu Ştefan, Toşca/Bancu - Cicâldău, Răzvan Marin - Dennis Man/Dorin Rotariu, Stanciu/Nistor/Budescu/Ianis Hagi, Mitriţă/Florinel Coman - Alibec/Puşcaş/Keşeru, Fl. Andone. 

Program România U21

  • 27 martie 2020: Malta – Ucraina
  • 31 martie 2020: Ucraina – Irlanda de Nord, România – Danemarca, Malta – Finlanda
  • 4 septembrie 2020: Danemarca – Ucraina, Malta – Irlanda de Nord, Finlanda – România
  • 8 septembrie 2020: Finlanda – Ucraina, Irlanda de Nord – Danemarca, Malta – România
  • 9 octombrie 2020: Irlanda de Nord – Finlanda, Ucraina – România, Malta – Danemarca
  • 13 octombrie 2020: Irlanda de Nord – Ucraina, România – Malta, Danemarca – Finlanda

Afla mai multe despre: ianis hagiianis hagi romaniaianis hagi romania u21mirel radoiadrian mutuianis hagi selectie 

viewscnt
Articole similare