Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ianis, lovitura carierei? ”M-au sunat să mă întrebe de el”. Dezvăluire de senzaţie făcută de Gică Popescu

EXCLUSIV | Ianis, lovitura carierei? ”M-au sunat să mă întrebe de el”. Dezvăluire de senzaţie făcută de Gică Popescu

Fotbal intern

Comentarii

Fostul mare internaţional român. Gică Popescu a fost invitatul lui Dan Udrea la emisiunea Sport Report de la Telekom Sport.

Printre altele, fostul căpitan al Barcelonei s-a declarat dezamăgit de calitatea fotbaliştilor români din prezent, dar a şi mărturisit care sunt cei doi fotbalişti despre care a oferit informaţii cluburilor importante din străinătate.

În opinia lui Gică Popescu, doar Ciprian Tătăruşanu are un nivel constant bun dintre fotbaliştii români: ”Tătăruşanu e cel mai bun şi mai constant. Am fost întrebat de multă lume cine cred că va fi jucătorul anului trecut. Nu mi-a venit nimeni în cap. Nu-mi venea un jucător, nu era un jucător care la echipa de club şi la echipa naţională să mă fi impresionat. Poate că standardele pe care eu le gândesc sunt diferite şi mă raportez la perioada noastră. Dar noi ne băteam la Cupe Europene, eu şi Hagi. Apoi a venit Adrian Ilie. E aşa cum s-a întâmplat cu Messi şi Cristiano. Xavi, Iniesta meritau să câştige, dar ceilalţi doi erau stratosferici. La fel şi Dan Petrescu sau Ilie Dumitrescu. Dacă am avea azi doi jucători ca ei, s-ar bate an de an la trofeul de cel mai bun jucător din România” a spus Gică Popescu la Telekom Sport.

Fost mare fotbalist la cluburi importante din Europa, Popescu a confirmat că a fost căutat de câteva echipe grele care s-au interesat de trei fotbalişti care evolează în prezent în Liga 1: ”Pentru Ianis Hagi şi Băluţă am fost sunat de cluburi din străinătate. Şi imediat după începerea campionatului am fost întrebat de Drăguş”.

Popescu crede că atât Ianis cât şi Băluţă vor pleca probabil de la Viitorul şi a explicat şi de ce a ajuns la această concluzie: ”Lumea vorbeşte despre plecările lor, fără să ţină cont că Gică este singur acolo. Bugetul lui este foarte foarte mare. Din păcate, toate resursele nu ajută la întregul buget. Gică are deficit bugetar pe care trebuie să-l acopere: aduce bani de acasă sau vinde jucători. Dacă ar avea unul doi parteneri, niciunul dintre aceşti jucători nu ar pleca imediat” a mai spus fostul mare internaţional, în exclusivitate la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: gică popescuianis hagitelekom sport 

viewscnt
Articole similare