Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Ianis s-a îndrăgostit de Rangers: "Am intrat în vestiar şi parcă se terminase tot sezonul! Am nevoie de această adrenalină!"

EXCLUSIV Ianis s-a îndrăgostit de Rangers: "Am intrat în vestiar şi parcă se terminase tot sezonul! Am nevoie de această adrenalină!"

Stranieri

Comentarii

Într-un interviu acordat în exclusivitate colegului nostru Silviu Tudor Samuilă, Ianis Hagi a dezvăluit cât de mult s-a ataşat de ceea ce înseamnă Rangers FC.

Ianis Hagi a devenit definitiv jucătorul formaţiei scoţiene, Rangers FC. La scurt timp după ce clubul a anunţat mutarea, Ianis Hagi a vorbit la Telekom Sport şi a oferit o primă reacţie într-un super interviu acordat colegului nostru Tudor Samuilă.

Internaţionalul român a dezvăluit şi ce l-a determinat să aleagă atât de rapid, Rangers: "Ce simt şi ce am simţit la Rangers până acum, ce este foarte diferit faţă de celelalte trei cluburi unde am jucat, presiunea zi de zi pe care o ai ca jucător. Indiferent dacă e meci sau antrenament, dacă nu ai mentalitatea de câştigător nu ştiu cât poţi să rezişti acolo. Asta e diferit faţă de ce am întâlnit la celelalte cluburi. Îmi aduc aminte primul meci, când am debutat cu Aberdeen. S-a terminat 0-0 şi am intrat în vestiar şi parcă pierdusem campionatul, parcă se terminase tot sezonul. Fanii erau foarte supăraţi, adică acolo nu e loc de greşeală. Nu poţi să faci nici măcar un egal şi pot spune că nu am simţit asta la celelalte cluburi. La celelalte cluburi când intram pe teren, trebuia să îmi găsesc meci de meci motivaţia de a ieşi învingător. La Rangers în vestiar înainte de meci, motivaţia şi presiunea le ai în fiecare zi, la fiecare meci. Pentru mine, această adrenalină e tot ce am nevoie înainte de un meci" a măturisit Ianis Hagi, la Telekom Sport.

Ultima dată când Rangers a cucerit titlul în Premiership s-a întâmplat în sezonul 2010-2011, atunci când cuplul de atcanţi Kenny Miller - Nikica Jelavic marca nu mai puţin de 37 de goluri pentru un sezon în care Rangers făcea 93 de puncte, cu unul mai mult decât marea sa rivală.

 

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare