Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ianis vrea numărul 10 şi la Rangers: "De ce nu?" Hagi i-a pus "gând rău" unui nume greu din vestiar

EXCLUSIV | Ianis vrea numărul 10 şi la Rangers: "De ce nu?" Hagi i-a pus "gând rău" unui nume greu din vestiar
Comentarii

Ianis Hagi a devenit rapid decarul echipei naţionale, după ce a purtat acest număr şi pentru reprezentativa de tineret la Campionatul European de anul trecut. La Rangers este însă o altă poveste, dar şi acolo Hagi junior poartă un număr cu greutate.

În momentul în care a fost prezentat prima oară la Rangers, atunci când a fost împrumutat de la Genk, Ianis Hagi a apărut cu tricoul cu numărul 7, unul atipic pentru el. Ianis va purta acest număr pentru scoţieni şi din sezonul viitor, fiind cumpărat de Rangers de la Genk. Mai multe detalii despre transferul lui Ianis Hagi la Rangers găsiţi AICI.

Cu toate că şi numărul 7 este unul important şi care atrage toate privirile, Ianis Hagi are planuri mari la Glasgow şi a recunoscut, într-un interviu exclusiv pentru Telekom Sport, că se gândeşte şi la numărul 10: "Momentan am 7, încă nu am ajuns acolo, când voi ajunge voi vedea, numărul 10 îl are Steven Davis, un jucător excepţional, care joacă şi pentru echipa naţională, ne ajută foarte mult, are experienţă, chiar nu ştiu.

De ce nu? Normal că 10 şi am şi spus-o în trecut că 10 pentru mine este o altă motivaţie, când îl am pe spate e pe lângă presiunea pe care o am de la club, numărul acela îmi aduce presiunea de care am eu nevoie înainte de meci şi mă face un fotbalist mult mai bun când am numărul 10 pe spate asta e clar", a declarat Ianis Hagi în cadrul emisiunii Sport Report. 

  • Trei goluri şi două assist-uri are Ianis Hagi pentru Rangers
  • 10 selecţii are Hagi junior în echipa naţională a României 

Steven Davis, în vârstă de 35 de ani, a semnat cu Rangers în vara anului trecut, după ce a fost împrumutat iniţial la Glasgow de la Southampton. El nu este la prima aventură pe Ibrox Park, îmbrăcând tricoul albastru pentru o scurtă perioadă în 2008, atunci când a fost, de asemenea, împrumutat de la Fulham. 

Afla mai multe despre: ianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare